Kamyon 2 metre yükseklikten düştü

Çorlu’da meydana gelen trafik kazasında, kamyon sürerken direksiyon hâkimiyetini kaybeden sürücü, bir apartmanın 2 metre yüksekliğindeki bahçesine düştü.

GÜNDEM 13.11.2013 14:53:00 0
 Kamyon 2 metre yükseklikten düştü
VİNÇ YARDIMIYLA ÇIKARILDI
Edinilen bilgiye göre kaza, Çorlu'nun en işlek yollarından olan Cengizhan Caddesi üzerinde meydana geldi. 36 yaşındaki Hüseyin A., ambalaj firmasına ait 34 DG 6378 plakalı bir kamyonla seyir halindeyken, direksiyon hâkimiyetini kaybederek, yolun solundaki beton elektrik direğine çarptı. Çarpmanın etkisiyle savrulan araç, daha sonra Seyhan apartmanının yol seviyesinden yaklaşık 2 metre aşağısında bulunan bahçesine düşerek durabildi. Gece geç saatlerde meydana gelen kaza, apartman sakinlerini şoke ederken, araç sürücüsü vatandaşların yardımıyla bulunduğu yerden çıkarıldı. Kullanılamaz hale gelen kamyon, vinç yardımıyla apartmanın bahçesinden çıkarıldı. Kazanın ardından, apartman duvarında ve bir evin balkonunda hasar meydana geldi. Apartmanın altında bulunan 2 dükkânın ise cam ve çerçeveleri kırıldı.
 
1,42 PROMİL ALKOLLÜ ÇIKTI
Cengizhan Caddesi'ndeki kazanın geç saatlerde meydana gelmesi ise olası faciayı önledi. 1,42 promil alkollü olduğu iddia edilen sürücü, kazadan hafif yaralı şekilde kurtuldu. Kaza sonrası Cengizhan Caddesi'nin bir bölümü yaklaşık 1 saat ulaşıma kapanırken, trafik ekiplerinin çalışmaları ve vinç yardımıyla aracın kaldırılması ile yol trafiğe açıldı. Araç sürücüsü Hüseyin A. ifadesi alınmak üzere Çorlu Polis Karakolu'na götürülürken, kazaya ilişkin soruşturma başlatıldı.
 
Haber / Şerife KURTOĞLU