Hayata tutunamadı

Marmara Ereğlisi’nde Yunan plakalı bir otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini yitirmesi sonucu su kanalına düştü. Kazada 1 kişi hayatını kaybederken, ağır yaralanan 4 kişi ise hastanelere kald?

GÜNDEM 11.11.2013 16:02:00 0
 Hayata tutunamadı
TAVANI KESİLEREK KURTARILDI
Kaza, Marmara Ereğlisi Yeğen 1 Sitesi önünde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Georgios Stavrakoğlou yönetimindeki EBZ 4088 plakalı otomobil, Marmara Ereğlisi'nden Tekirdağ istikametine geldiği sırada, direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yolun sağındaki su kanalına düştü. Burada bir süre sürüklenen otomobil su kanalının duvarına hızla çarptı. Hurda yığınına dönen otomobilde sürücü koltuğunun yanında oturan ve kimliği belirlenemeyen bir kişi hayatını kaybetti.
 
 
 
 
AİLESİ YUNANİSTAN’A DÖNDÜ
Sürücü Stavrakoğlou ile araçta bulunan ve isimleri alınamayan 3 kişi ağır yaralandı. Kazanın ardından olay yerine çok sayıda ambulans ve itfaiye ekibi sevk edilirken, araçta sıkışanlar itfaiyenin yardımı ile aracın tavanı kesilerek kurtarıldı. Yaralılar, Çorlu ve Tekirdağ Devlet hastanelerine kaldırılırken, sürücü Stavrakoğlou da hayatını kaybetti. Türkçe bilmeyen ailenin Yunanistan'a dönmek üzere yola çıktığı öğrenildi. Kaza ile ilgili olarak soruşturma başlatıldı.
 
Haber / Emine LALE