Yegin, “Tanıdığı olan değil, halkın istediği isim aday olacak”

Çerkezköy Belediye Başkanlığı görevine talip olan AK Parti’li Belediye Başkan Aday Adaylarından Tuncay Yegin seçim çalışmaları kapsamında gerçekleştirdiği esnaf ziyaretlerine devam ediyor.

GÜNDEM 11.11.2013 10:58:00 0
 Yegin, “Tanıdığı olan değil, halkın istediği isim aday olacak”
ESNAFTAN DESTEK İSTEDİ
AK Parti Çerkezköy Belediye Başkan Aday Adayı Tuncay Yegin hız kesmeden devam ettiği esnaf ziyaretlerinde bugün Namık Kemal Bulvarı üzerinde bulunan esnafı ziyaret etti. Namık Kemal Bulvarı esnafını aday adaylığı süreciyle ilgili bilgilendiren ve esnafa kendini tanıtan Tuncay Yegin, 2014 yerel seçimleri için esnaftan destek istedi.
 
ADAYI HALK BELİRLEYECEK
AK Parti Genel Merkezi’nin Türkiye’nin her yerinde adayını yapacağı anketlerle bölgede yaşayan vatandaşlara sorarak belirleyeceğini ifade eden Tuncay Yegin, “Genel Merkezimiz böylelikle tanıdığı olan aday olacak mantığını da kaldırmış oluyor” dedi. Namık Kemal Bulvarı esnafı ise AK Parti adayının kendilerine sorularak belirlenmesinden duyduğu memnuniyetini dile getirerek diğer siyasi partilere de örnek olması temennisinde bulundu.
 
HALKIMIZA SORARAK PROJELER ÜRETECEÐİZ
Ziyaretlerinde vatandaşların sıkıntılarını ve isteklerini de dinleyen Tuncay Yegin, ‘Çerkezköy ile ilgili projeleriniz nelerdir?’ sorusuna ise, “Şuan aday adayıyız. Elbette Çerkezköyümüz için projelerimiz var. İnşallah sizlerin de desteğiyle aday olduğum takdirde bu projelerimizi vatandaşımızla paylaşacak ve seçimleri de kazandıktan sonra Çerkezköy’de yaşayan halkımızla istişareler yaparak, halkımıza sorarak projeler üretip hizmet edeceğiz. Çerkezköy’de yaşayan vatandaşlarımız hizmetin ve kalitenin en iyisine layıktır. Kaliteli hizmet kaliteli yaşam düstürundan kopmayarak hizmet edeceğim” şeklinde cevap verdi.
 
Haber / Ahmet KARDEŞ