Tehlike “Çan”ları çalıyor

Bölgesel Amatör Ligi 11.Grupta mücadele eden Lüleburgazspor, deplasmanda karşılaştığı Çanakkale temsilcisi Yeni Çanspor karşısında 9 kişi kaldığı maçta C.P.Quipret Toileheie golüyle 1-0 ma?

SPOR 10.11.2013 17:59:00 0
 Tehlike “Çan”ları çalıyor
 9 Kasım Cumartesi günü, saat 13:30’da başlayan maça iki takım da kontrollü bir oyun ile başladı. Taraftarın da desteğini arkasına alan ev sahibi takım Yeni Çanspor, ilerleyen dakikalarda oyun üstünlüğünü eline aldı ve savunma arkasına atılan uzun toplarla Lüleburgazspor kalesinde gol aradı. Lüleburgazspor ise kanattan geliştirilen ataklarla Çanspor ataklarına karşılık verdi.
 
MAÐLUBİYET İLE AYRILDI
İlk yarıda iki takımın da gol girişimleri sonuçsuz kaldı ve soyunma odasına 0-0 eşitlikle girildi.
Maçın İkinci yarısı karşılıklı ataklarla başladı. Maçın ikinci yarısında Lüleburgazspor’da Cenker Pehlivan topsuz alanda rakibine yaptığı müdahale sonrası direkt kırmızı kart görerek oyundan atılırken Bayram’da ikinci sarı karttan kırmızı kart görerek oyun dışı kaldı.Maçın 80.dakikasında Yeni Çanspor’da Christian Pierre’nin ceza sahasının sol köşesinden vurduğu sert şut ağlarla buluştu ve maçta Yeni Çanspor 1-0 öne geçti. Maçın kalan bölümünde başka gol olmadı ve maçtan 3 puan ile ayrılan ev sahibi takım Yeni Çanspor oldu.