Çelik, Kozuva’yı makamında ziyaret etti

Tekirdağ İl Genel Meclisi eski Başkanı ve AK Parti Kapaklı Belediye Meclis Üyesi Aday Adayı Halil Çelik, Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası’nı ziyaret etti. ÇTSO Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Kozu

GÜNDEM 6.11.2013 18:58:00 0
Çelik, Kozuva’yı makamında ziyaret etti
  GÜZEL HİZMETLER YAPACAĞIMA İNANIYORUM
Önceki gün saat 14.00’da Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası’nı ziyaret eden Çelik, ÇTSO’da güzel bir seçim süreci yaşandığını belirterek, “Seçimde elde etmiş olduğunuz başarıdan ötürü sizleri tebrik ediyorum. Genç, dinamik ve aynı zamanda tecrübeli bir ekibe sahipsiniz. Kısa zamanda çok güzel işler yapacağınızdan eminim” dedi. 2004 yılında AK Parti Teşkilatı’nın kurucuları arasında yer aldığını belirten Çelik, “Akabinde 1. Dönem Tekirdağ İl Genel Meclisi Başkanlığı görevini yürüttüm. Bahçeağıl doğumluyum ve Tekirdağ’daki 257 köy, 24 belde ve 9 ilçeyi çok iyi biliyorum. Büyükşehir yasası ile birlikte Kapaklı’nın ilçe statüsü kazanmasının ardından meclis üyeliği için aday adaylığımı açıkladım. Kapaklı’yı çok iyi biliyorum ve siyasette edinmiş olduğum tecrübelerle güzel hizmetler yapacağıma inanıyorum” dedi.
 
GÜZEL İŞLER YAPACAĞINIZA İNANIYORUM
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren ÇTSO Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Kozuva, ziyaretinden ötürü Çelik’e teşekkür etti. Siyasi yaşamında Çelik’e başarılar dileyen Kozuva, “Çerkezköy halkı sizi yakından tanıyor ve siyasi tecrübelerinizi biliyor. Bugüne kadar Çerkezköy ve Kapaklı’ya güzel hizmetler yaptınız. Bundan sonraki siyasi yaşamınızda da güzel işler yapacağınıza inanıyor ve başarılar diliyorum” dedi. Kozuva’nın konuşmasının ardından ziyaret, karşılıklı edilen sohbetin ardından sona erdi.
 
Haber / Şerife KURTOÐLU