Yanıkağıl şantiyeye döndü

Köy yollarının asfaltlanma çalışmalarını yerinde inceleyen İl Genel Meclis Üyeleri M. Zeki Gürcün ve Sami İkizler, Yanıkağıl Köyü Muhtarı Yücel Başaran’la görüştü.

GÜNDEM 5.11.2013 22:09:00 0
Yanıkağıl şantiyeye döndü
  YOLLAR SICAK ASFALTA KAVUŞTU
Tekirdağ’da bulunan köy yollarının sıcak asfalt çalışmaları devam ediyor. Bu çalışmalar kapsamında Kapaklı’ya bağlı köy yollarının sıcak asfalt çalışmaları da sürdürülüyor. CHP İl Genel Meclis Üyeleri Zeki Gürcün ve Sami İkizler çalışmaları yerinde görmek amacıyla Yanıkağıl Köyü’ne gitti. Yanıkağıl Köyü Muhtarı Yücel Başaran tarafından karşılanan Gürcün ve İkizler, çalışmaları yerinde gördü. Sıcak asfalt çalışmaları hakkında açıklama yapan Zeki Gürcün, bu yıl içerisinde köy yollarına altyapısı tamamlandıktan sonra sıcak asfalt döküldüğünü ifade etti. Gürcün, “İl Genel Meclisi’nde aldığımız kararla, Tekirdağ’da bulunan köy yollarına harcanmak üzere 30 milyon TL borçlanma kararı aldık.  Yollarda asfaltlama çalışmaları yapıldıkça, İller Bankası’ndan ödenek temin edilerek çalışmalar sürdürülmektedir” diye konuştu. 
 
YOL KONUSUNDA SIKINTI YAŞANMAYACAK
 Yapılan çalışmalar neticesinde, bugüne kadar 6 bin 300 metre sıcak asfalt döküldüğünü sözlerine ilave eden Gürcün, “Karaağaç- Yanıkağıl-Velimeşe arası yolun 6 bin 300 metresi sıcak afsal döküldü. Sıcak asfalt çalışmaları devam etmekte olup kalan 23 kilometre yolun en kısa zamanda tamamlanması planlanmıştır. Köylerimizde oturan insanların yol konusunda yaşadıkları sıkıntıları bir daha yaşamamaları adına, kalıcı bir çalışma yapılmasının gerekli olduğuna inandık. Bu nedenle dolgu yapılması gereken yollara son şekli verildikten sonra sıcak asfalt çalışmalarını gerçekleştirdik” ifadelerini kullandı. 
 
Haber / Asim YAVUZ