Kozuva, “Kadınlar iş hayatında daha fazla yer almalı”

Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası önceki gün saat 15.30’da Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Tekirdağ Kadın Girişimciler Kurulu’nu ağırladı. Kadın girişimciler odada ÇTSO Yönetim Kurulu Başk

GÜNDEM 5.11.2013 16:24:00 0
Kozuva, “Kadınlar iş hayatında daha fazla yer almalı”
 FİKİR ALIŞVERİŞİNDE BULUNMAK İSTEDİK
ÇTSO Yönetimi’ne hayırlı olsun dileklerini sunan TOBB Tekirdağ Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Beste Emre Güngör, “Buraya geliş amacımız, hem yeni yönetime hayırlı olsun dileklerimizi iletmek hem de Kadın Girişimciler olarak Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası üyelerine ve bölgeye ne gibi faydalar sağlayabiliriz sorusunun cevabını bulmaktır. Bunun için karşılıklı fikir alışverişinde bulunmak amacıyla odanızı ziyaret etmek istedik” ifadelerini kullandı.
 
ELİMİZDEN GELEN DESTEÐİ VERMEK İSTERİZ
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren ÇTSO Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Kozuva, ziyaretinden ötürü heyete teşekkür etti. Kadın girişimcileri iş hayatında daha da aktif olarak görmek istediklerini sözlerine ekleyen Süleyman Kozuva, “Sizler gibi başarılı iş kadınları, girişimci adayı kadınlarımıza model olmalıdır. Ayrıca Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası olarak Kurulunuzla işbirliği yaparak, imkânlarımız dâhilinde elimizden gelen desteği vermek isteriz” açıklamalarında bulundu.
 
Haber / Ahmet KARDEŞ