Akbulut, “Cumhuriyet hiçbir partinin değil 76 milyonun cumhuriyetidir”

AK Parti Tekirdağ Milletvekili Ziyaeddin Akbulut, 'Başı açık olan da, başı örtülü de bizim kardeşimizdir, bu ülkeyi bu cumhuriyeti Cumhuriyet Halk Partisi değil millet korumuştur' dedi.

GÜNDEM 4.11.2013 16:34:00 0
 Akbulut, “Cumhuriyet hiçbir partinin değil 76 milyonun cumhuriyetidir”
AK PARTİ 11 YILDA DÜNYANIN PARTİSİ OLDU
Akbulut, AK Parti Tekirdağ İl Başkanlığı'nca Ramada Otel'de düzenlenen Tekirdağ Belediye Başkanı aday adayları tanıtım toplantısında yaptığı konuşmada, AK Parti ile 11 yılda Türkiye'de çok şeylerin değiştiğini söyledi. AK Parti'nin 11 yılda, sadece Türkiye'nin değil dünyanın da partisi olduğunu ifade eden Akbulut, "Cumhuriyet tarihinde en uzun iktidarda kalan parti ünvanını AK Parti elde etti ve en uzun başbakanlık yapmak da Türkiyenin mimarı, AK Parti'nin kurucusu Recep Tayyip Erdoğan'a nasip oldu. AK Parti bu günlere 1071 ruhuyla, 1299 ruhuyla, 1453 İstanbul'un fethiyle, Çanakkale ruhuyla, 23 Nisan 1920 ruhu ile geldi. Bu olayları kendisine örnek almış bir siyasi hareket olarak ortaya çıktı" diye konuştu.
 
BAYRAK HİÇBİR ZÜMRENİN DEÐİL 76 MİLYONUN BAYRAÐIDIR
Akbulut, AK Parti'nin milletin partisi olduğunu belirterek, "Bu milletin derdi bizim derdimizdir, bu milletin tarihi bizim tarihimizdir. Birileri anlamasada milletin gönlünde, Allah'ın nezdinde, elde edilen rütbe sahibi olmaktır. Makamların, insanlara kattıklarına değil, insanların makamlara kattıklarına bakmalıyız. Bu millet AK Parti'yi çok iyi anladı, aziz milletimiz nasıl kendine bir hizmetkar kadrosu istiyorsa işte biz o hizmet edecek kadroyuz. Başı açık olan da, başı örtülü de bizim kardeşimizdir, bu ülkeyi bu cumhuriyeti Chp değil millet korumuştur millet. Bu ülkeye demokrasiyi Chp'nin direnişine rağmen millet getirmiştir. Bayrak hiçbir zümrenin değil 76 milyonun bayrağıdır. Şehitlerimiz hiç bir siyasi partinin değil 76 milyonun şehitleridir. Cumhuriyet hiçbir partinin değil 76 milyonun cumhuriyetidir" dedi.
 
NE OLURSA OLSUN SEÇİMİ ALMAK İÇİN GAYRET GÖSTERMELİYİZ
AK Parti Tekirdağ İl Başkanı Ahmet Kambur da, aday adaylarının "ben değil biz mantığı" ile çalışması gerektiğini ifade ederek, "Seçim sonunda bir kişi kalacak, bir kişi belediye başkanı olacak. İşte burada darılmalar kırılmalar olursa seçim kazanamayız dağılırız. Biz ne olursa olsun seçimi almak için gayret göstermeliyiz. Bugün nasıl bütün aday adayı arkadaşlarımız neşeli ise, hep birlikte ise, o gün aday arkadaşımız da açıklandığında da bu neşe, bu birlik beraberliğin olmasını sizden rica ediyorum" ifadelerini kullandı. Çok sayıda partilinin katıldığı toplantıda, konuşmaların ardından, belediye başkan aday adayları basına tanıtıldı.
 
Haber / Asim YAVUZ