Bıyık, “Kaybedecek bir 5 yılımız daha yok”

AK Parti Kapaklı Belediye Başkan Aday Adaylarından Recep Bıyık, dün saat 13.00’da ilçe teşkilat binasında düzenlenen programla aday adaylığını ilan etti.

GÜNDEM 3.11.2013 16:29:00 0
 Bıyık, “Kaybedecek bir 5 yılımız daha yok”
İLÇEDEKİ GELİŞMELERİ YAKINDAN TAKİP ETMEYE GAYRET ETTİM
Partililerin yoğun ilgi gösterdiği programda AK Parti İl Yönetim Kurulu Üyesi Sait Yazı, Kapaklı İlçe Başkanı Ali Osman Orhan, AK Partili Belediye Başkan Aday Adayları ve Belediye Meclis üyelerinin yanı sıra çok sayıda da partili katıldı. Aday adaylığı açıklaması için AK Parti’nin iktidara geldiği gün olan 3 Kasım tarihini tercih eden Kapaklı Belediye Başkan Aday Adayı Recep Bıyık, “Doğup büyüdüğüm Kapaklı, uzak kaldığım zamanlarda memleket hasretini yüreğimde hissettiğim bir yer oldu. Bir yandan ilçedeki gelişmeleri yakından takip etmeye, buradaki akrabalarım vasıtasıyla da destek vermeye gayret ettim” dedi.
 
KAPAKLI, BİZLERE FARKLI COÐRAFYALARIN GÜZEL ATMOSFERİNİ SUNUYOR
Zeytinburnu İmam Hatip Lisesi’nde aldığı eğitimin hayatındaki kilometre taşlarından biri olduğunu kaydeden Recep Bıyık, “Burada aldığım eğitim ve terbiye tüm hayatım boyunca yolumu aydınlattı. Bu ışığı hiçbir zaman söndürmemeye özen gösterdim” dedi. Kapaklı’nın sanayi ile birlikte Türkiye’nin 81 ilinden göç alarak büyüdüğünü kaydeden Recep Bıyık, “Bugün Kapaklı’ya baktığımda Balkanları, İç Anadolu’yu, Karadeniz’i, Doğu ve Güneydoğu Anadolu’yu görüyorum. Etle tırnak gibi bütünleşmiş olan Kapaklı, bizlere farklı coğrafyaların güzel atmosferini sunuyor” diye konuştu.  
 
İLÇEYİ DİDİK DİDİK İNCELİYORUZ
Kapaklı’nın ilçe olarak 6 kat daha büyüdüğünü kaydeden Recep Bıyık, “Beldeyken bile halkına yeteri kadar hizmet üretemeyen mevcut belediyecilik anlayışının, Kapaklı’nın büyüyen yapısına hizmet üretmesi mümkün değildir” dedi. Kapaklı seçmeninin 1 Nisan sabahı görevi, emin ellere teslim edeceğinden şüphesi olmadığını söyleyen Bıyık, “İlçeyi didik didik inceliyoruz. Çağdaş ve sosyal belediyeciliğin projelerini hazırlıyoruz” ifadelerini kullandı.
,
 
 
KAPAKLI HALKI BUNCA ZAMANI HİZMET BEKLEYEREK KAYBETTİ
Kapaklı’nın birçok projeye ihtiyacı olduğunu söyleyen Recep Bıyık, “Kapaklı halkı bunca zamanı hizmet bekleyerek kaybetti. Bir 5 yıl daha kaybetmeye tahammülü yok. İlçenin altyapıya eğitim ve sağlık yatırımlarına, kültür ve sanat merkezlerine, Bilgi Evleri’ne, tam teşekküllü hastaneye, spor merkezlerine ihtiyacı var. Öyle projeler hazırlıyoruz ki Kapaklı herkesin örnek göstereceği bir belediye ve kent olacak. İnsanlar burada yaşamaktan övünecek. Küçükçekmece’yi varoş bir ilçe olmaktan çıkarıp İstanbul’un en büyük ve en modern ilçelerinden biri haline getiren ekibin içinde yer aldım. Aynı projeleri burada da hayata geçirebilecek bilgi birikimine sahibim” ifadelerini kullandı.    
 
KAPAKLI, AK PARTİLİ OLACAK VE BÜTÜN YÜZLER GÜLECEK
Kapaklı’da hizmet eksikliği nedeniyle yıldızların sönük kaldığını söyleyen Recep Bıyık, “Size söz veriyorum. 30 Mart 2014 sabahı Kapaklı’da doğacak güneş, bütün Trakya’yı ısıtacak. Bütün yıldızlar ışıl ışıl parlayacak. Kapaklı, AK Partili olacak ve bütün yüzler gülecek” dedi. Hiçbir ayrım gözetmeden, ilçeyi yeniden imar etmek için aday adayı olduğunu söyleyen Bıyık, “Kapaklı’yı ak belediyeciliğin Trakya’daki yıldızı modern bir kent yapmak için adayım” diye konuştu. Recep Bıyık’ın konuşmasının ardından program sona erdi. Program sonrası katılımcılara tatlı ikram edilirken, ayrıca içinde AK Parti broşürlerinin ve Türk Kahvesi’nin bulunduğu hediye paketi dağıtıldı.
 
Haber / Ahmet KARDEŞ