Sedefçi, “Halkın sevgisini kazanmak herşeye değer”

Edirne Belediye Başkanı Hamdi Sedefçi, Kıyık Caddesi, Yıldırım Beyazıt, Yıldırım Hacı Sarraf ve Medrese Ali Bey Mahallerini ziyaret etti. Başkan Sedefçi, Edirne halkının daima yanında olduğunu belir

GÜNDEM 31.10.2013 16:58:00 0
 Sedefçi, “Halkın sevgisini kazanmak herşeye değer”
HER ZAMAN SİZLERİN YANINDAYIM
Mahallelilerin yoğun ilgisi ile karşılaşan Sedefçi, vatandaşlarla tek tek sohbet etti. Yıldırım Mahallesi’nde 108 yaşındaki Saniye Teyze’nin de evini ziyaret eden Başkan Hamdi Sedefçi, Saniye Teyze’nin kendisine olan sevgisi karşısında duygulanarak, “Saniye Teyze gibi büyük küçük herkesin sevgisini kazanmış olmak benim için her şeye değer. Siz vatandaşlarımızın tam desteği ve güçle her zaman sizlerin yanındayım” dedi. Başkan Sedefçi, Yıldırım Beyazıt ve Yıldırım Hacı Sarraf mahallerine ziyaretinin ardından, Medrese Ali Bey Mahallesine de geçerek, havanın güzel olmasını fırsat bilen mahalleliyi tek tek gezdi ve daha sonra kahvehane de oturarak, mahalleli ile uzun süre sohbet etti. Büyük küçük tüm mahalle sakinin ilgisi ve sevgisi ile karşılaşan Sedefçi’nin neşeli halleri gözlerden kaçmadı.
 
GÜZEL BİR EDİRNE İÇİN ÇALIŞIYORUZ
Medrese Ali Bey Mahallesinde 7'den 70' herkesle sohbet ederek, taleplerini dinledi. Mahalleli Başkan Hamdi Sedefçi’ye sevgilerini iletirken, mahallelerini güzelleştirdiği ve sorunları olduğunda anında çözüme kavuşturduğu için teşekkür ederek, Başkan Sedefçi’ye her zaman tam destek verdiklerini söylediler. Belediye Başkanı Hamdi Sedefçi, “Edirne halkından aldığım güç ve destekle her zaman siz vatandaşlarımızın yanındaydım ve yanında olmaya da devam edeceğim. Sizlerin beni ailenizden biri olarak kabul ettiğini görmek beni daha da mutlu ediyor. Bugüne kadar ki tüm projelerimiz daha güzel bir Edirne için, şimdi artık daha da güzel bir Edirne için çalışıyoruz. Alt yapıda sorunları ortadan kaldırdık, kentimizde en ara sokağımıza dahi girerek yolları, kaldırımları yeniledik. Edirne’mizin, siz vatandaşlarımızın daha da mutlu bir şekilde bu kentte yaşaması için devam eden projelerimiz var. Ve bitirmek için tüm gayretimizle çalışıyoruz” diye konuştu.
 
Haber / Şerife KURTOÐLU