1 yıllık çalışmalarının ürünlerini sergileyecekler

Gerçekleştirdiği sosyokültürel etkinliklerle adından sıkça söz ettiren Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Çerkezköy Şubesi bu kez de “Işığınız Bol Olsun” adlı fotoğraf serg

GÜNDEM 31.10.2013 16:37:00 0
 1 yıllık çalışmalarının ürünlerini sergileyecekler
KURSLARIMIZA 3 FARKLI GRUPTA 45 KİŞİ KATILDI
Fotoğraf sergisinin açılışı önceki akşam saat 18.30’da CHP Çerkezköy İlçe Başkanı Saim Özkan, Atatürkçü Düşünce Derneği Çerkezköy Şube Başkanı Dündar Orhan, CHP Çerkezköy Belediye Başkan Aday adayları, ADD Çerkezköy Şubesi ve ÇYDD Çerkezköy Şubesi üyeleri ile vatandaşların katılımıyla yapıldı. Serginin bir yıllık çalışmanın ürünü olduğunu belirten ÇYDD Çerkezköy Şube Başkanı Rağbet Erol, serginin açılmasında emeği geçen herkese teşekkür etti. Bu yıl ilk fotoğraf sergisini açmanın heyecanı içinde olduklarını kaydeden ÇYDD Çerkezköy Şubesi Fotoğrafçılık Kulübü eğitmeni Dr.Ayhan Kaçmaz, “Geçtiğimiz yıl ‘Herkes için Fotoğrafçılık’ konulu kurslar düzenledik. 3 farklı grupta 45 kişi kurslarımıza katıldı. Fotoğrafçılıkta temel bilgileri içeren bu kurslarla başlayan çalışmalar, giderek kulübümüzün alt yapısını oluşturdu” dedi.
 
3 KASIM’A KADAR AÇIK OLACAK
18 katılımcının 59 fotoğrafının yer aldığı sergide fotoğrafçılığa yeni başlayanlarla, yıllardır bu işe gönül verenlerin eserlerinin karışık olarak sergilendiğini ifade eden Kaçmaz, “Sergimiz 3 Kasım tarihine kadar Kipa AVM’de açık olacaktır. Fotoğraflar 50x70 santimetre boyutlarında kanvas baskıdır. Fotoğraflara sahip olmak isteyen kişilerin dernek sekreterine başvurarak bilgi almaları mümkündür. Bu yıl fotoğrafçılık kulübü olarak her Çarşamba saat 19.00’da derneğimizde fotoğraf sanatı ile ilgilenen katılımcılar için etkinliklerimiz devam etmektedir” diye konuştu. Konuşmaların ardından protokol üyeleri ve davetliler fotoğraf sergisini gezdiler.
 
Haber / Asim YAVUZ