Baysan, yakıt takip sistemini tanıttı

Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan, personel yapısı, araç ve yakıt takip sistemleri hakkında bilgiler aktarmak amacıyla basın toplantısı gerçekleştirdi. Çorlu Belediyesi Asfalt Şantiyesi'nde bulunan Afe

GÜNDEM 28.10.2013 19:12:00 0
 Baysan, yakıt takip sistemini tanıttı
 
ARAÇ VE YAKIT TAKİP SİSTEMLERİ HAKKINDA BİLGİLER VERDİ
Başkan Baysan şantiyede yapılan çalışmaları anlatarak, personel yapısı, araç ve yakıt takip sistemleri hakkında bilgiler verdi. Araç parkurunun yanı sıra toplu taşıma hizmetlerini gerçekleştirmeye yönelik yatırımlar yaptıklarını belirten Baysan, Çorlu Belediyesi'nin Türkiye'de toplu taşımacılık konusunda en iyi hizmeti veren kurumlardan biri olduğunu söyledi. Başkan Baysan, Hem araç parkurundaki iş makinelerinin hem de şehir içi toplu taşımacılığında kullanılan otobüslerinin hizmetlerinde araç takip sistemini kullandıklarını belirterek, “Birçok kurumun daha yeni yeni kullanmaya başladığı teknolojileri, belediyemiz yıllardır kullanmaya devam ediyor. Yaptığımız yatırımlar belediyemizin tam kapasiteyle hizmet vermesini sağlamıştır” diye konuştu.

BÜLENT ECEVİT BULVARI'NI ÇORLU'YA KAZANDIRDIK
Başkan Baysan, Çorlu Belediyesi'nin çalışmaları ve devam eden projeleri hakkında bilgiler vererek, “Bu sene önemli bir asfalt ve yol yatırımı yapmış bulunmaktayız. Yaklaşık 14 kilometre uzunluğundaki Bülent Ecevit Bulvarı'nı Çorlu'ya kazandırdık. Tekirdağ yolu üzerinde bulunan Ali Osman Çelebi Bulvarı'ndaki çalışmalarımız sonuçlanmak üzere” dedi. Baysan,  emlak Konutları Bölgesi'nde yapılması planlanan yarı olimpik yüzme havuzunun ihalesinin önümüzdeki günlerde yapılacağının da müjdesini verdi. Başkan Baysan, göreve geldikleri günden itibaren gerek altyapı, gerekse üstyapıya büyük önem verdiklerini belirterek, Kumyol Caddesi ve Aslan Sokak'ın mevcut altyapısının ekonomik kullanım ömrünü doldurmuş olması sebebiyle çalışma başlatacaklarını açıkladı. Daha sonra Çorlu Belediyesi Şantiye Şefi İsmail Yaşar Demir, dijital ortamda araçların tek merkezden yönetimi ve takip süreçleri hakkında bir sunum yaptı. Sunum ardından Başkan Baysan, basın mensuplarının sorularını da cevaplamayı ihmal etmedi.

Haber/ Ahmet KILAVUZ