Ertem, “Safları gevşeterek değil, safları sıklaştırarak çalışmalıyız”

AK Parti’den Çerkezköy Belediye Meclis Üyesi Süleyman Ak, dün düzenlenen törenle Çerkezköy Belediye Başkan Aday Adaylığı resmi başvuru dosyasını AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Alaet

GÜNDEM 27.10.2013 20:21:00 0
 Ertem, “Safları gevşeterek değil, safları sıklaştırarak çalışmalıyız”
 
SİYASETİ MİLLETE HİZMET OLARAK GÖRÜYORUZ
AK Parti İlçe Teşkilatı önünde düzenlenen programda konuşan Alaettin Demirbağ, siyaseti millete hizmet olarak gördüklerini belirtti. Hizmet yarışında tüm partililerin birer nefer olduğunu söyleyen Demirbağ, seçimin sadece Çerkezköy Belediyesi seçimi olarak düşünülmemesi gerektiğini ifade etti. Kim aday olursa olsun Türkiye’de yapılan iyi işlerin devamı için birlik ve beraberlik içinde yola devam etmek gerektiğini kaydeden Demirbağ, aday adaylığının Süleyman Ak’a ailesine ve tüm Çerkezköy’e hayırlı olmasını temenni etti.

ARALIK AYININ İLK HAFTASINDA ADAY AÇIKLANACAKTIR
Zaman daraldıkça sürecin hızlı işlemeye başladığını söyleyen Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem, en az 9 aday adayı ile birlikte bu yarışın içine gireceklerini öne sürdü. Çerkezköy’de AK Parti bayrağını 10 yıldır olduğu gibi bundaki sonraki 5 yılda da dalgalandırmak, hizmetleri daha da artırmak istediklerini kaydeden Ertem, başvuruların Cuma günü sona ereceğini hatırlattı. 9 Kasım’da temayül yoklaması ve çeşitli araştırmalar yapılacağını belirten Ertem, “Aralık ayının ilk haftasında aday açıklanacaktır. Bu yola çıkan herkes hizmet için yola çıktı. Birbirimizi karalayarak, önünü keserek değil, birbirimizin elinden tutarak bu süreci tamamlamalıyız. Safları gevşeterek değil, safları sıklaştırarak var gücümüzle çalışmalıyız. Aday kim olursa olsun altında Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın imzası olacak. Onun kararına göre hareket etmek durumundayız. Çerkezköy özel bir yer. AK Parti’nin Tekirdağ’da en fazla oy alacağı yer Çerkezköy’dür. Çerkezköy’de en yüksek oyu alıp, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi’ni de alarak Başbakanımıza hediye etmeliyiz” ifadelerini kullandı.

BU İŞLER NASİP İŞİDİR
Tüm aday adaylarının AK Parti’ye gönül vermiş kişiler olduğunu söyleyen AK Parti Çerkezköy Belediye Başkan Aday Adayı Süleyman Ak, “Nefsi duygularımızı bir tarafa bırakıp Tekirdağ’ı nasıl alabiliriz gayreti içinde olmalıyız” dedi. Çerkezköy Belediyesi’nin hizmet çıtasını biraz daha yükseltebilmek için bu yola çıktığını kaydeden Ak, “Aday olsam da olmasam da AK Parti’nin Çerkezköy’deki geleceği için mücadele edeceğim. Bu işler nasip işidir. Rabbim bu görevi nasip ederse bir kişiyi Pınarhisar Cezaevi’nden alır dünya lideri yapar. Bütün aday adayı arkadaşlarımla bizler birer ağaç gibi ortaya çıkıp orman gibi kardeşçesine bu kutlu yürüyüşümüzü sürdüreceğiz” ifadelerini kullandı.

PROGRAMA YAKLAŞIK 300 KİŞİ KATILDI
Konuşmaların ardından AK Parti Çerkezköy Belediye Başkan Aday Adayı Süleyman Ak, başvuru evraklarını AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Alaettin Demirbağ’a teslim etti. Dün akşam saat 17.00’da düzenlenen programa Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem, Kızılpınar Belediye Başkanı Faruk Korkmaz, Veliköy Belediye Başkanı Hanifi Belindir, AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Alaettin Demirbağ, AK Parti Çerkezköy Belediye Başkan Aday Adayları, AK Partili Çerkezköy Belediye Meclis Üyeleri, ilçe yönetim kurulu üyeleri, AK Parti Tekirdağ İl Yönetim Kurulu Üyesi Sait Yazı ile yaklaşık 300 kişi katıldı.

Haber / Ahmet KARDEŞ