Yiğit, “Siyasete çok meraklıyım”

AK Parti Kızılpınar Belde Başkanı Kamil Yiğit AK Parti’den Çerkezköy Belediye Meclis üyeliğine aday adaylığını açıkladı.

GÜNDEM 26.10.2013 00:11:00 0
 Yiğit, “Siyasete çok meraklıyım”
 
ADAY ADAYLIĞINI AÇIKLADI
2008 yılından itibaren Ak Parti Kızılpınar Belde Başkanlığı görevini yürüten Kamil Yiğit Çerkezköy Belediye Meclis üyeliği aday adaylığı müracaatında bulundu. Önceki akşam saat 19.00’da gerçekleştirilen programda ilk olarak İlçe Teşkilatı Başkanı Alaettin Demirbağ açıklamada bulundu. Çerkezköy Belediye Meclis Üyeliği için aday adaylığını açıklayan Kamil Yiğit ile uzun yıllardır parti için çalıştıklarını ifade eden Demirbağ, “Kendisi bugüne kadar Kızılpınar’da görevini layıkı ile yerine getirmiştir. Kim aday olursa olsun biz birlik ve beraberlik içinde yolumuza devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

“PARTİMİ ÇOK SEVİYORUM”
Programda konuşma gerçekleştiren Kamil Yiğit “ 9 Ekim’de istifa dilekçemi partiye teslim ettim. İstifamda ilçe yönetimi tarafından 23 Ekim’de onaylandı. 2008’de AK Parti Kızılpınar Belde Teşkilatını hep birlikte kurduk. Aldığımız bayrağı hiçbir leke düşürmeden bugünlere kadar getirdik. Alnımızın akıyla da bu bayrağı teşkilatımıza teslim ediyoruz. Siyasete çok meraklıyım ve çok seviyorum. Ayrıca ülkemi, ay yıldızlı bayrağımı çok seviyorum. Ben değil, biz diyerek hareket edeceğiz. Bizim için önemli olan Ak Parti’dir. Bu göreve de belde yönetiminin orta kararı ile talip oldum “ diye konuştu.

MECLİS ÜYELERİ DE YALNIZ BIRAKMADI
Kamil Yiğit’in inandığı dava uğruna neler yapabileceğini bildiğini belirten Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem “  Kapasitesini her zaman sonuna kadar parti için kullandı. Bir cesaretle yeni bir göreve talip oldu. Kamil Yiğit meclis üyesi kadrosuna giremezse bile en tabanından itibaren görev almaya hazır olduğuna inanıyorum. İhlas ve samimiyetle bu işe talip olduktan sonra olmayacak bir şey yok. 110 bin insanımızın refahı için meclis üyesi olarak çalışmasının kendisine nasip olmasını diliyorum” diye konuştu. Kamil Yiğit, meclis üyesi aday adaylığı başvurusunda Kızılpınar Belde Yönetim Kurulu Üyeleri de yalnız bırakmadı.

Haber / Ahmet KARDEŞ