TYP başvuruları başladı

Edirne Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü Şengül Çildam, Toplum Yararına Program kapsamında Edirne il ve ilçelerinde başvuruların başladığını ifade etti.

GÜNDEM 24.10.2013 18:25:00 0
 TYP başvuruları başladı
PROJEDEN 180 KİŞİ FAYDALANACAK
İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüklerine bağlı olan okullarda toplamda 180 kişinin projeden faydalanacağını ifade eden Çildam, Milli Eğitim Müdürlüğü dışında Süloğlu Köylere Hizmet Götürme Birliği ve Edirne İl Müze Müdürlüğü Toplum Yararına Program başvurularının başladığını kaydetti. Çildam, yakın bir zamanda Edirne Orman İşletme Müdürlüğü, Enez Köylere Hizmet Götürme Birliği , İpsala Köylere Hizmet Götürme Birliği, Lalapaşa Köylere Hizmet Götürme Birliği ve Meriç Köylere Hizmet Götürme Birliği ile Toplum Yararına Program başvurularının başlayacağını ifade etti.
 
İL VE İLÇELERDE KİŞİ SAYILARI BELİRLENDİ
Proje başvurularınn 23 Ekim-1 Kasım tarihleri arasında yapılacağını söyleyen Çildam, il ve ilçelerde kişi sayılarının belirlendiğini kaydetti. Edirne İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nden 75, İpsala İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nden ise 16 kişinin başvuruda bulunduğunu dile getiren Çildam, “Meriç İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nden 7 kişi, Havsa İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nden 9 kişi, Lalapaşa İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nden 5 kişi, Keşan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nden 29 kişi, Uzunköprü İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nden 29 kişi, Süloğlu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nden 5 kişi, Enez İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nden 5 kişi, Süloğlu Köylere Hizmet Götürme Birliği’nden 10 kişi ve Edirne İl Müze Müdürlüğü’nden de 15 kişi başvuru yaptı” dedi.
 
Haber / Şerife KURTOĞLU