Kubilay, “PTT ülkenin en köklü teşkilatlarındandır”

Çerkezköy PTT Müdürü Ali Arslan, PTT Teşkilatı’nın 173. kuruluş yıldönümü çerçevesinde dün sabah saat 09.00’da Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay’ı ziyaret etti.

GÜNDEM 23.10.2013 18:40:00 0
 Kubilay, “PTT ülkenin en köklü teşkilatlarındandır”
PTT ÇALIŞANLARINA BAŞARILAR DİLEDİ
PTT Çerkezköy Şube Müdürü Ali Arslan, yaptığı ziyarette PTT’nin çalışmaları ile ilgili ilçe Kaymakamı Metin Kubilay’a bilgiler verdi. PTT teşkilatının ülkedeki en köklü ve en önemli teşkilatlardan biri olduğunu dile getiren Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay ise PTT’nin kuruluş yıldönümünü kutladı. Kaymakam Kubilay, tüm PTT çalışanlarına bundan sonraki iş hayatlarında başarılar diledi. Ziyarette Çerkezköy PTT Şefi İbrahim Zorlu ve Baş Dağıtıcı Emet Yaşaettin de hazır bulundu.
 
ATATÜRK ANITI’NA ÇELENK SUNDU
Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay ziyaretinin ardından Çerkezköy Cumhuriyet Meydanı’na geçen PTT Müdürü Ali Arslan ve PTT çalışanları saat 09.30’da da Atatürk Anıtı’na çelenk sunarak saygı duruşunda bulundu. Çelenk programına katılan CHP Çerkezköy Belediye Başkan Aday Adayı Ensar Sivri de PTT’nin kuruluş yıldönümünü kutladı. Amaçlarının hizmet kalitesini artırmak olduğunu ifade eden Çerkezköy PTT Müdürü Ali Arslan, “Bu yönde gelen müdürlüğümüzün çalışmaları ve personel alımları var. Başarıya ulaşacağımıza inanıyorum” ifadelerini kullandı.
 
Haber / Ahmet KARDEŞ