PTT'nin 173. yaşı Edirne’de de kutlandı

Edirne'de PTT teşkilatının 173. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla program düzenlendi. Saygı duruşunda ve İstiklal Marşı'nın okuması ile başlayan program PTT Edirne Başmüdürü Mustafa Nalbant

GÜNDEM 23.10.2013 17:42:00 0
 PTT
165 AYRI HİZMET VERİYORUZ
Edirne PTT Başmüdürü Mustafa Nalbant, “23 Ekim 1840 tarihinde kurulan ve 173 yıllık geçmişi ile ülkemizin en eski kuruluşlarından biri olan PTT, çağdaş posta idarelerinin gelişmişlik düzeyini yakalamayı amaçlamaktadır. Bu doğrultuda bir yandan mevcut hizmetlerini daha etkin, verimli ve kaliteli sunmaya, diğer yandan gelişen ve değişen şartlara göre hizmet çeşitliğini her geçen gün arttırmaya vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını karşılamaya yönelik çalışmalarına ilk günkü heyecanı ile devam etmektedir. 140 adet kurum ve kuruluş ile yaklaşık 165 ayrı hizmet vermenin yanında söz konusu hizmetleri il ve ilçe merkezlerinde şube, belde ve köylerimizde de acente açarak müşterilerimizin ayağına kadar götürmekteyiz” ifadelerini kullandı.
 
PUL KOLEKSİYONU HEDİYE EDİLECEK
Edirne Valisi Hasan Duruer'i de makamında ziyaret eden Nalbant ve beraberindekiler Vali Duruer'e üzerinde "PTT 173 yaşında" yazan çiçek takdim etti. Nalbant, PTT'nin 173. yaşına özel olarak Edirne PTT Çarşı Şubesi’nde işlem yapacak olan 173. kişiye pul albümü hediye edeceklerini söyledi. Ziyaretten duyduğu memnuiyeti dile getiren Vali Duruer, Nalbant’a ve PTT çalışanlarına başarılar diledi.
 
Haber / Ahmet KILAVUZ