Test sürüşleri başladı

Üstün teknolojik özellikleri ve tasarımı ile benzersiz bir konfor sunan C4 Picasso test sürüşleri, Metrapol Otomotiv Edirne Citroen Bayiinde başladı.

GÜNDEM 22.10.2013 20:37:00 0
 Test sürüşleri başladı
TEK BİR NOKTADAN YÖNETİLEBİLECEK
Metrapol Otomotiv yetkileri, 30 Ekim tarihine kadar devam edecek olan C4 Picasso test sürüşlerine herkesi davet etti. Araçta bulunan 7 inç dokunmatik ekran ve 12 inç HD panoramik ekran sayesinde aracın tüm fonksiyonları yönetilebiliyor. Ayrıca 7 inç dokunmatik ekran üzerinde bulunan navigasyon sistemi ile adres girişi yapılabiliyor. Kör nokta uyarı sistemi, otomatik far sistemi, şerit ihlal uyarı sistemi ve otomatik park sistemi ile dokunmatik ekran kullanarak tek bir noktadan yönetilebilecek.
 
500 TL HEDİYE ÇEKİ KAZANMA ŞANSI
Metropol Otomotiv yetkilileri, yeni Citroen Picasso panoramik ön cam ve onun uzantısı olan cam tavan ile seyahat etmenin ötesinde araçta geçirilen her anın keyfini çıkarılabileceğini söyledi. Citroen'in, dizel motor teknolojisini her türlü yol koşulunda çok daha dinamik bir yol tutuşu ve daha iyi bir performans sağlamak için geliştirmeye devam ettiğini kaydeden yetkililer, test sürüşüne katılan ve yeni C4 Picasso almak isteyenlerin 500 TL hediye çeki kazanma şansı yakalayacaklarını belirtti.
 
Haber / Ahmet KARDEŞ