Gencan, “Edirne dinamikleri olan bir kent

Cumhuriyet Halk Partisi Edirne Belediye Başkan Aday Adayı Nejat Gencan, seçim çalışmaları hakkında bilgi vermek amacıyla, ETSO Yönetim Kurulu Başkanı Recep Zıpkınkurt ve Meclis Başkanı Mehmet Eren'i ziyaret

GÜNDEM 22.10.2013 17:04:00 0
 Gencan, “Edirne dinamikleri olan bir kent
DAHA İYİ NE YAPABİLİRİZ?
Esnaf ziyaretlerinde sona geldiklerini söyleyen Gencan, şimdi de Edirne'deki sivil toplum kuruluşlarına ziyaretler düzenlediklerini ifade etti.  Kurumlar arası uyumdan Edirne'nin kazançlı çıkacağını vurgulayan Gencan, “Edirne'deki kurumların Edirne'ye daha iyi ne yapabiliriz düşüncesi üzerinde kafa yorarak birbirleriyle uyumlu bir şekilde diyalog kurması beni oldukça memnun etti” diye konuştu. Bu uyumlu çalışmalara her zaman destek vermeye hazır olduğunu kaydeden Gencan, “Edirne dinamikleri olan bir kent. Bu dinamikler yıllarca kullanılamadı. Son dönemde ETSO, Ticaret Borsası, Edirne Esnaf ve Sanatkârlar Odası gibi kurumlarımız başta olmak üzere birçok kurumumuzun ve sivil toplum örgütümüzün birbirleriyle uyumlu bir şekilde çalışması Edirne için büyük bir kazanımdır. Bu uyumlu çalışma sonucu kazanan Edirne ve Edirne'de yaşayanlar olacaktır” dedi.
 
GENCAN SİYASETTE BAŞARILI BİR BÜYÜĞÜMÜZ
Zıpkınkurt ve Eren'e, ziyaret sırasında seçim çalışmaları hakkında bilgi veren Gencan, aday adaylığı süreci ile ilgili de birtakım değerlendirmelerde bulundu. ETSO Yönetim Kurulu Başkanı Recep Zıpkınkurt ise Nejat Gencan'ın kendisine gerçekleştirmiş olduğu ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Sayın Gencan siyasette başarılı bir büyüğümüz. Uzun yıllar Edirne ve Ankara'da sürdürdüğü siyasi tecrübesini, aday gösterildiği ve seçildiği takdirde Edirne için de kullanacağından eminim. Ben kendisinin aday adaylığını tebrik ediyor ve bu yolda kendisine başarılar diliyorum” diyerek konuşmasını sonlandırdı.
 
Haber / Asim YAVUZ