Çerkezköy, çifte bayram yapacak

Yaz konserleri kapsamında 17 Eylül Salı günü saat 21.00’da yapılması planlanan fakat Mısır’da yaşanan olaylar nedeniylei AK Parti Genel Merkezi'nin bilgisi dâhilinde iptal edilen Mustafa Ceceli konseri, 29 Ekim Cum

GÜNDEM 21.10.2013 17:33:00 0
 Çerkezköy, çifte bayram yapacak
 
HAZIRLIKLAR TÜM HIZIYLA SÜRÜYOR
Hem Cumhuriyet Bayramı hem de Çerkezköy'ün Kurtuluşu olan 29 Ekim gibi anlamlı bir tarihte yapılmasına karar verilen Mustafa Ceceli konseri hazırlıklarını tüm hızıyla sürdüren Çerkezköy Belediyesi, ünlü sanatçıyı Çerkezköylülerle buluşturmak için adeta gün sayıyor. Belediye yanı kapalı otopark alanında yapılacak olan konserin saat 20.00 itibari ile başlayacağını belirten yetkililer, büyük bir hayran kitlesine sahip olan sanatçının konserine yoğun bir katılım olacağını tahmin ediyor.
 
KATILIM ÜCRETSİZ
Çerkezköy Belediyesi yetkililerinin her ayrıntı üzerinde büyük bir titizlik gösterdiği Mustafa Ceceli konserine katılımın ücretsiz olduğu belirtildi. Yetkililer, “Hem 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı hem de Çerkezköy'ün Kurtuluşu'nun büyük bir kutlama ile gerçekleşeceği geceye tüm Çerkezköylüleri davet ediyoruz'' açıklamalarında bulundu.
 
Haber / Şerife KURTOĞLU