Yol medeniyetin sembolüdür

Yılsonuna kadar ilçede bozuk yol kalmamasını hedefleyen Kapaklı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, bu çerçevede gerçekleştirilmekte olan beton yol yapım ve asfaltlama çalışmalarına aral

GÜNDEM 19.10.2013 17:35:00 0
 Yol medeniyetin sembolüdür
CUMHURİYET MAHALLESİ YOLLARI BETONLANIYOR
Çiçeği burnunda ilçe Kapaklı’daki yol sorununu ortadan kaldırmayı hedefleyen Kapaklı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Cumhuriyet Mahallesi Akşemsettin Sokak’ta beton yol çalışmalarını sürdürüyor. Asfalt yol yapım çalışmalarında da bir hayli yol kateden Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Bahçelievler Mahallesi Alaaddin Caddesi’nde, Akkoyun Sokak, Şahinbey Sokak, Zübeyde Hanım Sokak, Kılıçaslan Sokak, Saimbeyli Sokak, Erdinç Sokak, Çileli Sokak, Kayalık Sokak, Nazlı Sokak, Dolunay Sokak ve Başaran Sokak’ta asfaltlama çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor.
 
 
ÇALIŞMALARIMIZ İLÇEMİZ GENELİNDE SÜRECEK
Kapaklı’nın tüm noktalarında yol çalışmalarının gerçekleştirileceğini ve ilçede tek bir metrekare dahi bozuk yol kalmayacağını ifade eden Belediye Başkanı İrfan Mandalı, yolun medeniyetin sembolü anlamına geldiğinin altını çizdi. Başkan İrfan Mandalı, “İlçemiz genelinde beton yol çalışmalarımız tüm hızıyla sürüyor. Sokak ve caddelerimiz sırasıyla beton yollara kavuşuyor. İlçemizde artık yol sorununu ortadan kaldırıyoruz. Çalışmalarımız ilçemiz genelinde sürecek” ifadelerini kullandı.
 
Haber / Ahmet KARDEŞ