Gençler ümit vaat ediyor

Tekirdağ U–15 Ligi B Grubu’nda ilk iki sıra mücadelesi veren Sitespor U-15 Futbol Takımı hafta sonunda deplasmanda Velimeşe Belediyespor U-15 Futbol Takımı’na konuk oldu. Rakibi karşısında etkili bir futbol ort

SPOR 18.10.2013 17:51:00 0
 Gençler ümit vaat ediyor
2013–2014 Tekirdağ U–15 B grubunda mücadele eden Soner Çelik önderliğindeki Site Spor U–15 Futbol Takımı hafta sonunda Velimeşe Belediyespor U–15 Futbol Takımı’na konuk oldu.
 
GALİBİYET İLE AYRILDI
Velimeşe çim sahasında saat 14.00’de oynanan müsabakaya hızlı başlayan kırmızı şeytanlar ilk yarıda kaptanı Göksel’le bulduğu net 4 pozisyonu değerlendiremeyince, ilk yarı 0-0 eşitlikle tamamlandı.İkinci yarının başlamasıyla kontrolü eline alan Sitespor, Furkan Şerifoğlu’nun mükemmel oyunu ile karşılaşmayı 2-0 kazanmasını bildi.
 
TEŞEKKÜR ETTİ
Furkan attığı bir gol ve Cengizhan’a artırdığı golle maça damgasını vurdu. Aldığı galibiyet sonrası Sitespor U–15 Futbol Takımı puanını 13 e yükseltirken, Velimeşe Belediyespor U-15 Futbol Takımı ise dört puanda kaldı. Müsabaka sonrası konuşan Sitespor Başkanı Ersan Karamehmetoğlu, “İlk yarıda çok pozisyon bulduk. Değerlendiremedik. İkinci yarı oyunun kontrolü bizdeydi. Kazandığımız için mutluyuz. Hocalarımızı ve oyuncularımızı kutluyorum” dedi.