Hırsızlar polisten kaçamadı

Kapaklı ve Çerkezköy’de son günlerde hırsızlık olaylarının arttığı yönünde çok sayıda ihbar alan Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, operasyon için düğmeye ba

GÜNDEM 18.10.2013 16:24:00 0
 Hırsızlar polisten kaçamadı
OPERASYON İÇİN DÜĞMEYE BASTILAR
Hırsızlık olaylarının yaşandığı bazı ev ve işyerlerindeki kamera görüntülerini inceleyen polis ekipleri, çaldıkları eşyaları İstanbul’da sattığı iddia edilen Birol S. ve Onur G.’nin içinde bulunduğu aracı takibe aldı. Üç gün süren takibi ardından polis ekipleri Birol S. Ve Onur G.’yi Çerkezköy’de kıskıvrak yakaladı. İki şahısların ifadelerinden yola çıkarak çalışmalarını yoğunlaştıran ekipler, diğer şahısların Kapaklı Cumhuriyet Mahallesi’nde bir evde kaldığını belirledi. Eve operasyon düzenleyen 4 ekip, Ali K., Musa Ö., Hasan K., Mustafa K., Muharrem C.’yi de gözaltına aldı.
 
 
SORGULARI BAYRAM NAMAZINA KADAR SÜRDÜ
Polis ekipleri, evde ve arabada yaptıkları aramada çok sayıda sigara, gıda malzemesi ve bir miktar para ile hırsızlık için kullanılan tornavida, fener ve yüz maskesi de ele geçirdi. Araç içerisinde ayrıca satışa hazır 120 gram bonzai de yakalandı. İfadeleri alınan şüpheliler Çerkezköy Adliyesine çıkarıldı. Arife günü başlayan sorgulamada 4 şüpheli, Bayram namazına kadar devam eden sorgularının ardından tutuklanırken, diğer 3 şüpheli ise serbest bırakıldı.
 
Haber / Ahmet KARDEŞ