Osmanlıca Kursu Meraklılarını Bekliyor

Sosyal belediyecilik kapsamında bir yandan Türk Halk Müziği Kursları'na devam eden Çerkezköy Belediyesi, bir yandan da kurslarına yenilerini eklemeye çalışıyor. Bu yeni kurslardan biri de Osmanlıca Kursu oldu.

GÜNDEM 11.10.2013 19:20:00 0
 Osmanlıca Kursu Meraklılarını Bekliyor
KURSLARINA BİR YENİSİNİ DAHA EKLEDİ
Kurs programlarına bir yenisini daha ekleyen Çerkezköy Belediyesi ilçede ilgi duyan vatandaşlara Osmanlıca Kursu vermeye hazırlanıyor. Katılımın ücretsiz olduğu kurslara kayıtların başladığını duyuran Çerkezköy Belediyesi yetkilileri, ilgililerin 2 adet vesikalık fotoğraf, nüfus cüzdanı fotokopisi, diploma fotokopisi veya öğrenim belgesiyle birlikte Çerkezköy Belediyesi Yazı İşleri Müdürlüğü'ne gelerek başvuru yapabileceğini belirtti.
 
KURSLAR BAYRAM DÖNÜŞÜ BAŞLAYACAK
Kâğıt katlama sanatı olarak bilinen Rölyef için de kurs açan Çerkezköy Belediyesi yetkilileri, tüm sanatseverleri kursa davet etti. Açılan yeni kurslarla yelpazesini dahada genişleten Çerkezköy Belediyesi yetkilileri, rölyef kursu kayıtları nın da Yazı İşleri Müdürlüğü'ne alındığını ifade eden yetkililer, başvuru için 2 adet vesikalık fotoğraf, nüfus cüzdanı fotokopisi, diploma fotokopisi veya öğrenim belgesinin gerekli olduğunu dile getirdi. Yetkililer, kursların bayram dönüşü başlayacağı belirti.
 
Haber / Asim YAVUZ