Mandalı, ''Halkımızın Hizmetkarıyız''

Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı gazetemize yaptığı açıklamada belediye olarak hayata geçirecekleri projelerle, ilçe sakinlerinin mutluluğu ve refah içinde yaşamasını sağlamaya çalıştÄ?

GÜNDEM 10.10.2013 20:29:00 0
Mandalı,
HALKIMIZDAN ALDIĞIMIZ DESTEKLE HİZMET EDECEĞİZ
Tüm Kapaklı Belediyesi çalışanlarının bu ağır yükün sorumluluğunun bilincinde olduğunu kaydeden Başkan Mandalı, “Vatandaşlarımızın istek ve beklentilerine uygun olarak hazırladığımız projelerimizle, halkımızdan aldığımız destekle hizmet etmeye devam edeceğiz. Makam sevdalısı olarak değil, hizmet sevdalısı olarak, milletin hizmetkârı olarak iyi ve kötü günde halkımızın yanında olmaya devam edeceğiz. Herkesi kucaklayan bir hizmet anlayışıyla, sevgiyle, hoşgörüyle İlçemizi hak ettiği güzelliklerle buluşturmaya devam edeceğiz” diye konuştu.
 
 
VATANDAŞIN İSTEKLERİNE CEVAP VEREBİLMEK
Değişim ve gelişimde sürekliliği yakalayan, sosyal belediyeciliğin hayat bulduğu, şeffaf belediyecilik anlayışı çerçevesinde çalışmalarını aralıksız sürdürdüklerini kaydeden Mandalı, “Halkımızın yönetimde söz sahibi olduğu, belediye hizmetlerinin ilçenin her noktasına ulaştığı, yaşam kalitesi yüksek kentler arasında kendine sağlam bir yer edinecek modern bir kent oluşturmak en büyük hedefimizdir. Kapaklı halkının hak ettiği şekilde çocuğundan yaşlısına herkesin yüzünün güldüğü bir İlçe oluşturmak, vatandaşın isteklerine cevap verebilmek,  problemlerine çözüm ortağı olabilmek için gayret ediyoruz” ifadelerini kullandı.
 
KAPAKLI’YI CAZİBE MERKEZİ HALİNE GETİRECEĞİZ
El birliği, güç birliği, söz birliği dahası gönül birliğiyle eğitim, sosyo-ekonomik ve kültürel alanda Kapaklı’yı layık olduğu düzeye taşıyacaklarını söyleyen İrfan Mandalı, “İlçemizi kültür ve sanatın tüm güzellikleriyle buluşturacağız. Spor tesisleriyle yeşil alanlarıyla cazibe merkezi haline getireceğiz. Sosyal sorumluluk projeleri çerçevesinde vatandaşlarımızın her daim yanında olacağız” dedi.
 
Haber / Ahmet KARDEŞ