Daha İyi Hizmet İçin Yola Çıktık

Çerkezköy Samsunlular Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Enver Bayram, dernek üyeleri ile bir araya geldiği kahvaltıda yaptığı açıklamada, dernek bünyesinde kurulan Yaşar Doğu Spor

GÜNDEM 7.10.2013 23:02:00 0
 Daha İyi Hizmet İçin Yola Çıktık
87 sporcunun yer aldığı kulübe Yaşar Doğu ismini verdiklerini söyleyen Enver Bayram, “Yaşar Doğu’nun ismini yaşatmak istiyoruz. Bu nedenle kulübümüze bu ismi verdik” dedi ve 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nda saat 14.30’da yapılacak açılış törenine tüm Çerkezköy halkını davet etti.
 
 
 
 
 
 
 
TÜM PARTİLERE EŞİT MESAFEDEYİZ
Çerkezköy Samsunlular Derneği’nin tüm siyasi partilere eşit mesafede olduklarını söyleyen Bayram, “Biz Samsunlu hemşerilerimize daha iyi hizmet etmek için bu yola çıktık. Göreve geldiğimizde ilk olarak derneğimizi, üyelerimizin yoğun olarak yaşadığı bu bölgeye taşıdık” dedi. Üyeleri ile iç içe, çocuklarıyla spor yapan büyük bir aile olduklarını söyleyen Bayram, “Yeni kurulduğu için kulüp başkanlığı görevini de ben yürütüyorum. Kongrede bu işi daha sporla iç içe olanlar arkadaşlarımıza devredeceğiz” dedi. Kahvaltının ardından dernek üyelerine iş sağlığı güvenliği eğitimi verildi.
 
Haber / Ahmet KARDEŞ