Belediyecilik Vatandaşla Yan Yana Yapılmalı

Edirne Belediye Başkanı Hamdi Sedefçi, esnaf ziyaretlerine Tahmis Meydanı’nda ki Ezmen Bademezmecisi’nin dükkân açılışına katılarak başladı.

GÜNDEM 5.10.2013 15:52:00 0
 Belediyecilik Vatandaşla Yan Yana Yapılmalı
Edirne CHP Milletvekili Recep Gürkan’ında katıldığı açılışta, Başkan Hamdi Sedefçi, eski belediye Başkanlarından İbrahim Ay’la birlikte kurdeleyi keserek, “Esnafımızın her türlü sıkıntısında olduğu gibi güzel günlerinde de onlarla olmaktan mutluyum” dedi.
 
TAKSİCİLERİN SORUNLARINI DİNLEDİ
Belediye Başkanı Hamdi Sedefçi’nin ziyaretinden memnuniyet duyduğunu belirten esnaf, “Başkanımıza Tahmis Meydanı’nı daha da güzelleştirdiği için teşekkür ediyoruz” diye konuştu. Başkan Sedefçi ve CHP’li Milletvekili Gürkan daha sonra Eski Cami yanında ki Meriç Taksi Durağı’nda esnafla uzun süre sohbet ederek, taksicilerin sorunlarını dinledi. Taksi Durağı çalışanları, “İşimiz gereği sürekli Edirne yollarındayız. Bu nedenle de şehrin bütün sokak ve caddelerine girip çıkıyoruz. Belediyemizin asfaltlama çalışmaları ile şehrimizin yolları, Edirne’ye yakışır hale geldi. Başkanımıza yollarımızda iyileştirme yaptığı için çok teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı.
 
BUGÜNLERE HALKIMIZDAN ALDIĞIMIZ GÜÇLE GELDİK
Belediye Başkanı Hamdi Sedefçi, daha sonra Polis Parkı’na giderek, vatandaşlarla birlikte sohbet etti. Vatandaşın yoğun ilgi ve sevgisiyle karşılaşan Sedefçi, “Belediyeciliğin vatandaşla yan yana yapılırsa başarılı olacaktır. Bu nedenle sık sık vatandaşlarımızla bir araya geliyorum. Bugünlere Edirne Halkımızdan aldığımız güçle geldik. Ve tüm çalışmalarımız da daha da güzel Edirne için. Halkımızdan aldığımız güven ve destekle, 20 yıl bu kente belediye başkanlığı yapmanın gururu ile halkımızın sevgi ve ilgisi beni mutlu ediyor” diye konuştu.
 
Haber / Gökhan TEKER