TREDAŞ 10 Saatlik Elektrik Kesintisi’ne Karşı Uyardı

Trakya Elektrik Dağıtım A.Ş. (TREDAŞ), Çorlu İşletme Müdürlüğü, sorumluluk alanlarında yapacakları çalışmalardan dolayı elektrik kesintilerine karşı vatandaşları uyardı.

GÜNDEM 4.10.2013 19:25:00 0
TREDAŞ 10 Saatlik Elektrik Kesintisi’ne Karşı Uyardı
TRAFOLAR DEVREYE ALINACAK
 TREDAŞ Çorlu İşletme Müdürlüğü yetkilileri, “Sorumluluk alanında 2013 yılı yatırım programı kapsamında tesisi tamamlanan trafoların devreye alınması ile şebeke işletmecisi nedeniyle; bugün Yarın Vakıflar Köyü ve civarında, HGD, Matlı, Şimşek, Örsan, Öznur İnşaat, Çiçek, Disa, Eskar, Metropol Tül’de 14.00-15.00 saatleri arasında 1 saat süre ile; yarın da Marmaracık Beldesi, Çorlu Mermer, Kale Vinç, Azca Sondaj ve civarında bulunan 12 adet OG abonede de 08.30-18.30 saatleri arasında 10 saat süre ile elektrik kesintisi yaşanacak” açıklamalarında bulundu.
 
ELEKTRONİK CİHAZLAR DEVREDEN ÇIKARILMALI
Aboneleri elektrikle çalışan cihazların devreden çıkartılması konusunda uyaran TREDAŞ yetkilileri, “Yapılacak çalışmaların, programlı elektrik kesintisi için belirtilen saatten önce bitmesi halinde, kesintiden etkilenen yerlere çalışma bitiminden hemen sonra ilan edilen kesinti bitiş saatinden önce enerji verilebilecek. Jeneratör kullanan abonelerin kesinti esnasında güvenlik açısından şebeke ayırıcısını açmaları gerekiyor” ifadelerini kullandı.
 
Haber / Ahmet KARDEŞ