Doğalgaz Dönüşümü İçin Düğmeye Basıldı

Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Ağustos Ayı Meclis Toplantısı’nda alınan kararın ardından, ÇTSO yönetimi Çerkezköy’deki üç okulun doğalgaz dönüşümünün yaptırılması

GÜNDEM 3.10.2013 00:30:00 0
 Doğalgaz Dönüşümü İçin Düğmeye Basıldı
31 EKİM’E KADAR BİTECEK
Doğalgaz Dönüşümü ile ilgili teklifleri değerlendiren ÇTSO Yönetimi, işi yapacak firmaları belirledi ve bahse konu firmalarla geçtiğimiz gün sözleşme imzaladı. Sözleşme kapsamında Çerkezköy Özel İdare ve Gazi Osman Paşa İlkokulu ile ÇTSO Anadolu Lisesi’nin doğalgaz dönüşümleri gerçekleştirilecek. Sözleşmeyi imzaladıktan sonra konuyla ilgili açıklama yapan ÇTSO Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Kozuva, Oda olarak eğitime büyük önem verdiklerini söyledi. Eğitime katkı sağlama konusunda da ellerinden gelen desteği vermeye gayret gösterdiklerini ifade eden Kozuva, doğalgaz dönüşümü yapacak olan firmaların aldıkları işleri en geç 31 Ekim tarihinde bitireceklerini kaydetti. Kozuva, “Geleceğimizin teminatı olan gençlerimizin, daha iyi şartlarda eğitim görebilmeleri için havalar daha fazla soğumadan doğalgaz dönüşümü işini bitirmeyi hedefliyoruz” diye konuştu.
 
34 FİRMADAN TEKLİF İSTENDİ
 Gazdaş’tan yetki sertifikası olan ve ÇTSO’ya borcu bulunmayan 34 farklı firmadan teklif istendiğini dile getiren Kozuva, 6 firmanın kendilerine teklif verdiğini ve en uygun teklif veren iki firmanın işi aldığını belirtti. Yapılan değerlendirme sonunda Özel İdare ve Gazi Osman Paşa İlkokulu’nun doğalgaz dönüşüm işini 82 bin TL’lik teklifi ile Gültek Mühendislik adlı firma alırken, ÇTSO Lisesi’nin doğalgaz dönüşümünü ise 93 bin TL fiyat teklifi veren Çakır Kardeşler adlı firma aldı.  
 
Haber / Ahmet KARDEŞ