İtfaiyeciler Fedakar İnsanlardır

İtfaiye Haftası nedeniyle yazılı açıklama yapan Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem, “Pek çok ilkyardım çağrısına yanıt veren İtfaiye personeline karşı biz vatandaşların da çeşi

GÜNDEM 27.09.2013 22:49:00 0
İtfaiyeciler Fedakar İnsanlardır
HAYATLARI PAHASINA VAZİFELERİNİ YAPARLAR
Başta Çerkezköy Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü çalışanları olmak üzere tüm itfaiyecilerin ‘İtfaiyecilik Haftası'nı kutlayan Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem, “Onlar, hayatın doğal akışı içerisinde istemediğimiz ancak zaman zaman meydana gelen yangın, doğal afet gibi olaylar içerisinde her zaman yer alan fedakar insanlardır. Yangın, trafik kazaları gibi acı olaylarda insanların yardımlarına koşan İtfaiyeciler, pek çok kez kendi hayatlarını riske atarak vazifelerini layığıyla yerine getirmeyi amaçlar” diye konuştu.
 
VAZİFELERİNDE KOLAYLIKLAR DİLİYORUM
İtfaiyeciliğin, insan hayatı için önemli mesleklerin başında geldiğini söyleyen Başkan Ali Ertem, “Su baskını, hayvan kurtarma gibi pek çok ilkyardım çağrısına yanıt veren İtfaiye personeline karşı biz vatandaşların da çeşitli sorumlulukları vardır. Bizler her türlü yardım çağrısında yanımızda olan İtfaiye personeline yardımcı olmalı ve vazifeleri sırasında kendilerine engel teşkil etmemeliyiz. Bu duygu ve düşüncelerle başta Çerkezköy Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü personeli olmak üzere, tüm İtfaiye Teşkilatı çalışanlarının 'İtfaiyecilik Haftası'nı kutluyor, vazifelerinde kolaylıklar diliyorum” dedi.
 
Haber / Asim YAVUZ