Mustafa Yel Köy Yollarını İnceledi

İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mustafa Yel, beraberindeki heyet ile birlikte köylerde devam eden yol yapım ve asfaltlama çalışmalarını yerinde inceledi.

GÜNDEM 27.09.2013 21:21:00 0
 Mustafa Yel Köy Yollarını İnceledi
BANARLI BELDESİ YOL ÇALIŞMALARI İNCELENDİ
İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mustafa Yel, ilk olarak Süleymanpaşa’ya bağlı Banarlı Beldesi’ne gelerek İl Özel İdaresi’nin hizmet alanına giren yolda incelemelerde bulundu. İl Özel İdaresi Yatırım ve İnşaat Müdürü Turhan Küçükoğlu’ndan yapılan çalışmalar hakkında bilgi alan Mustafa Yel, asfalt çalışmaları tamamlanan yolun trafik çizgilerinin de çizilerek trafiğe açıldığını belirtti. Trafik uyarı işaret ve levhalarının da en kısa zamanında montajının yapılarak çalışmaların tamamlanacağını söyleyen Yel, buradaki incelemelerinin ardından yine Süleymanpaşa’ya bağlı Yağcı Köyü - Kayı Köyü Yolu'nda (Yeni Şehir Mezarlığı Yolu) devam eden sıcak asfalt çalışmalarını yerinde incelendi.
 
700 Metre Aşınma Tabakası Çekilecek
Mustafa Yel, daha sonra Süleymanpaşa Yeni Şehir Mezarlığı’nın da bulunduğu güzergâhta yaklaşık 5 bin metre uzunluğundaki Yağcı Köyü - Kayı Köyü yolunda yapımına devam edilen bitümlü sıcak asfalt çalışmalarını denetledi. 4 bin 300 metresi tamamlanan ve kalan 700 metresinin de aşınma tabakası çekilerek tamamlanacağını belirten İl Genel Sekreteri Mustafa YEL, sorumlu firmanın yetkililerinden yapılan faaliyetler hakkında bilgi aldı.
 
IŞIKLAR - NAİP KÖY YOLU ÇALIŞMALARI BAŞLADI
İl Genel Sekreteri Mustafa Yel’in son olarak Barbaros – Naip - Işıklar – Oruçbeyli köy yolunda DSİ 113. Şube Müdürlüğü’nce yapılmış olan Naip Barajı Rölokasyon yoluna bağlanan yolun çalışmalarında incelemelerde bulundu. Yapılan çalışmalar hakkında bilgi alan Mustafa Yel, İl Özel İdaresi köy yolları ağına alınan yaklaşık 3 bin 400 metre uzunluğundaki yol güzergâhının gerektiği kadarının kamulaştırılarak köy yolları geometrik standartlarına uygun olacak şekilde tesviyesinin yapılacağını belirtti. Mustafa YEL, söz konusu yolun İl Özel İdaresi’ nin kendi imkân ve işçiliğinle en kısa zamanda tamamlanacağını sözlerine ekledi.
 
Haber / Ahmet KARDEŞ