Edebiyat Yapmayacağız

Seçim çalışmaları çerçevesinde önceki gün saat 19.30’da Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Çerkezköy Şubesi’ni ziyaret eden Cumhuriyet Halk Partisi Çerkezköy Belediye Başkan Aday Aday

GÜNDEM 25.09.2013 21:57:00 0
Edebiyat Yapmayacağız
PARTİMİZE İLGİ VAR
Esnafın ve vatandaşların ilgisinden oldukça memnun olduğunu belirten CHP Çerkezköy Belediye Başkan Aday Adayı Ensar Sivri, “Beldelerimizde ve ilçe merkezimizde gerçekleştirdiğimiz çeşitli ziyaretlerde bunu fark ettik. Partimize yoğun bir ilgi var” dedi. Çerkezköy’ün artık köylülükten kurtulması gerektiğinin altını çizen Ensar Sivri, “Artık vatandaşlarımızın sosyal ihtiyaçlarını giderebilmek için Çorlu ya da Silivri’de zaman geçirmesini istemiyoruz. Çerkezköy sadece sanayi şehri olmamalıdır. Çocukların ve gençlerin mutlu bir şekilde yaşadığı bir kent olsun istiyoruz” dedi.
 
 
MAHALLELERDE ÜCRETSİZ KURSLAR AÇACAĞIZ
Başkanlığa seçilmesi halinde gerçekleştirmeyi planladığı projelerin başında Atatürk Kültür Merkezi projesinin geldiğini belirten Ensar Sivri, “İlçemize, gençlerimizin zaman geçirebileceği yerlerin kazandırılması için elimizden geleni yapacağız” dedi. Büyükşehir yasası ile Çerkezköy’ün kaderinin değişeceğini belirten Sivri, “Büyükşehir, Çerkezköy’e katma değer sağlayacaktır. Biz göreve geldikten sonra enkaz aldık edebiyatı yapmayacağız” diye konuştu. Sivri, gerçekleştirmeyi planladığı projelerden birinin de mahallelerde ücretsiz kurslar açıp, insanların aile bütçesine katkı sağlanmasına imkân tanımak olduğunu ifade etti.
 
SOSYOKÜLTÜREL AÇIDAN EKSİKLİKLERİMİZ VAR
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Çerkezköy Şube Başkanı Rağbet Erol, “Yapmış olduğunuz seçim çalışmalarını basından takip ediyoruz. İnşallah partiniz için en hayırlı isim başkanlık için aday gösterilir. Çerkezköy sanayi kenti olmakla birlikte yapılacak çalışmalarla çağdaş bir kent olabilir. Söylediğiniz üzere Çerkezköy’ün sosyokültürel açıdan büyük eksiklikleri bulunuyor. Sizlere çalışmalarınızda başarılar diliyorum” diye konuştu.
 
Haber / Ahmet KARDEŞ