Çerkezköy Türkiye’nin Bir Mozaiğidir

Ak Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Alaettin Demirbağ ve yönetim kurulu üyeleri dün saat 11.00’da ilçeye yeni atanan Çerkezköy Müftüsü Yusuf Tuna’ya makamında hayırlı olsun ziyaretinde bulundu

GÜNDEM 25.09.2013 21:46:00 0
Çerkezköy Türkiye’nin Bir Mozaiğidir
ÇERKEZKÖY’E GÜZEL HİZMETLER KAZANDIRACAĞIZ
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Çerkezköy Müftüsü Yusuf Tuna, hep birlikte ilçe için güzel hizmetlerde bulunmayı temenni ederek, “Edirne’de 7 yıl İl Müftü Yardımcısı tecrübem oldu. Kütahya, Balıkesir ve Bursa’nın ilçelerinde müftülük yaptım. Biz ilçeyi de ili de iyi biliyoruz. Ziyaretten dolayı da sizlere çok teşekkür etmek istiyorum ” dedi.  81 vilayetten gelen insanlarla Çerkezköy’ün adeta Türkiye’nin bir mozaiği olduğunu belirten Tuna, “ilçede çok güçlü birlik, beraberlik ve manevi hava hissettim. Kısaca Çerkezköy’de Çanakkale ruhu var. 81 vilayetten gelen insanlar Çanakkale’de vatan millet için nasıl savaştı ise, Çerkezköy’ün de kalkınması için insanlarımız aynı şekilde bir arada toplandı. Bütün kamu ve siyasi kuruluşlarla birlikte istişare kurulu oluşturacağız. Kısaca Çerkezköy’e güzel hizmetler kazandıracağız” dedi.
 



YIKILMAKTA OLAN AİLELERE DESTEKTE BULUNUYOR
Üzerlerine düşen her türlü görevi yerine getireceklerini belirten Ak Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Alaettin Demirbağ, ilçede ülkenin her yerinden insanımız var. Sizin söylediklerinize istinaden bu konuda duyarlı fabrikalarımız ve sizlere destek verecek STK’larımız da mevcut” dedi. Ak Parti Çerkezköy İlçe Teşkilatı olarak İlçe Müftülüğü tarafından kurulan Aile İrşat Bürosu’nu desteklediklerini ifade eden Demirbağ, “Aile irşat bürosu için parti olarak elimizden gelen çabayı gösterebiliriz. Aile İrşat Bürosu dağılmakta olan ailelere manevi yönden destek vermek için çalışma yapıyor. Kısaca yıkılmakta olan ailelere destekte bulunuyor” diye konuştu.

AİLELERİ EVİNDE ZİYARET EDECEĞİZ
İlçe Müftülüğü olarak cami dışında da çeşitli programlar gerçekleştireceklerini söyleyen Müftü Tuna, aileleri de evlerinde ziyaret etme adına programlar yapacaklarını belirtti. Din görevlileri ile birlikte kahvehanelerde vatandaşla bir araya geleceklerini kaydeden Tuna, “Kısaca cami dışında da hizmetler yapmaya özen göstereceğiz. Çerkezköy’de bulunan camilerimizde müezzin ve vaiz eksikliğimiz de bulunuyor” dedi. Ak Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Alaettin Demirbağ, bu konuyla ilgili olarak da parti olarak üzerlerine düşen görevi yerine getireceklerini söyledi.
 
Haber / Kübra AŞIK