Sanayi Esnafının Sıkıntılarını Dinledi

Esnaf ziyaretlerini tüm hızıyla sürdüren Cumhuriyet Halk Partisi Çerkezköy Belediye Başkan Aday Adayı Mehmet Zeki Gürcün, önceki gün Küçük Sanayi Sitesi esnafı ile bir araya geldi.

GÜNDEM 20.09.2013 11:58:00 0
Sanayi Esnafının Sıkıntılarını Dinledi
20 YILDIR SİYASETİN İÇİNDEYİM
33 yıldır Çerkezköy’de ikamet ettiğini ve 20 yıldır da siyasetin içinde olduğunu söyleyen CHP Çerkezköy Belediye Başkanı M. Zeki Gürcün, dün saat 15.00’da Hayri Batur Caddesi’ndeki Küçük Sanayi Sitesi’ne giderek esnafın sıkıntı ve taleplerini dinledi. Gürcün, “Çerkezköy göç alan bir ilçemizdir. Beş yıldır Tekirdağ’da İl Genel Meclisi’nde Çerkezköy’ü başarılı bir şekilde temsil ediyorum. Beni tanımayan arkadaşlarımıza ve esnafımıza da kendimizi yapacağımız çalışmalarla anlatmaya çalışıyoruz” ifadelerini kullandı. 

 
 
7 ADAY ADAYI İLE YOLA ÇIKTIK
Küçük Sanayi Sitesi esnafından destek beklediklerini belirten Gürcün, “Cumhuriyet Halk Partisi’nden yedi aday adayı arkadaşımız ile yola çıktık. Partimizin yapacağı anketle aday çıkacak. Aday adayı arkadaşlarımız ile birlikte hep beraber durmadan çalışmaya devam ediyoruz. Hepimiz aday olmuş gibi partimiz için çalışıyoruz” ifadesini kullandı. Ziyaretleri esnasında küçük sanayi sitesi esnafının sıkıntıları ve isteklerini tek tek not alan Gürcün, esnafa bol kazançlar diledi.

Haber / Gökhan TEKER