Gaf değil zihniyet değişimi

T. Ziyaeddin Akbulut’un Müjgan Serkan Karagöz Özel Eğitim Mesleki Eğitim Merkezi açılışında yaptığı açıklamada Ak Parti’deki zihniyet değişimini kendi ağzıyla itiraf ettiğini belirten MH

GÜNDEM 19.09.2013 22:09:00 0
Gaf değil zihniyet değişimi
Müjgan Serkan Karagöz Özel Eğitim Mesleki Eğitim Merkezi açılışında sarf ettiği cümlelerle kamuoyunun tepkilerine maruz kalan Ak Parti Tekirdağ milletvekili Ziyaeddin Akbulut'a bir tepki de Milliyetçi Hareket Partisi Çerkezköy İlçe Başkanı Koray Önsel’den geldi.
 
HER GELEN KAFASINA GÖRE DÜZENLEMELER YAPIYOR
Her platformda siyasetin yapılacağı mekanın veya zamanın izahını yapan Ak Parti yöneticilerinin özellikle Çerkezköy'de ilkokuldan liseye kadar, derneklerden sivil toplum kuruluşlarına kadar her yerde siyaset yaptığına dikkat çeken Koray Önsel, “23 Nisan törenlerinden sonra Çerkezköy Milli Eğitim Müdürlüğü desteğiyle Çerkezköy'de durumu olmayan öğrencileri tespit ettirip okul önlerinde çocuklarımızın ellerine AKP logolu paketlerle yardım paketleri dağıtılmış ve basın mensupları huzurunda çocuklarımızın gururları incitilmişti” dedi. Ziyaeddin Akbulut’un Ak Parti döneminde özellikle eğitim konusunda ciddi yatırımlar yaptıklarını iddia ettiğini söyleyen Önsel, “Her gelen bakanın ya da yetkilinin kendi kafasına göre her yıl farklı düzenlemeler yaptıklarının ve bu uygulamaların vatandaşı canından bezdirdiğinin neden hesabını verememektedir?” diye sordu.

KENDİ BAKIŞ AÇILARI
 Engelli vatandaşlarla alakalı yasalar çıkarıldığını anımsatan Koray Önsel, “Engelli kardeşlerimizin ailelerine maddi destek olduklarını ve bütün bu yaptıklarının sonucunda engelli kardeşlerimizi Ak Parti hükümetinin adam yerine koyduğunu belirten Ziyaeddin Akbulut ardından da engelli ailelerinin baktıkları engelli vatandaşlarımıza aldıkları para dolayısıyla baktığını söylemiştir. Bu yaşananların da zihniyet değişimi olduğunu söyleyerek de aslında bu sözlerin gaf değil kendileri açısından gerçeğin ta kendisi ve insanlara kendi bakış açıları olduğunu ispatlamıştır” dedi.
 
TEPKİMİZİ ORTAYA KOYAMIYORUZ
Akbulut’un okul açılışında yaptığı konuşmanın ardından yönetim olarak programı terk ettiklerini anımsatan Önsel, “Hayırsever Müjgan ve Serkan Karagöz çiftinin telefonla arayarak şahsımdan ve yönetimimden diledikleri özürden dolayı kendilerine teşekkür ediyorum. Ancak kendilerine de belirttiğim üzere özür dilemesi gereken birisi varsa o da Milletvekili Ziyaeddin Akbulut, özür dilenmesi gereken ise kıymetli engelli kardeşlerimiz ve onların aileleridir. Ne yazık ki bu şaşırtıcı açıklamaları yaparken bile ardından alkış tutan vatandaşlarımızın olması da çok düşündürücüdür. Sorgulama yapmaktan korkan bir toplumuz. Tepkimizi ortaya koyamıyoruz. Benim arzum vatandaşlarımızın biraz daha hassas olması, konuşulanları iyi dinleyip, muhasebesini iyi yaparak neticesinde olumlu yada olumsuz tepkilerini göstermeleridir” ifadelerini kullandı.
 
DEVLET BAHÇELİ'DEN FEYZ ALABİLİRLER
Ak Parti’nin yaptığı her faaliyete oy düşüncesiyle baktığını öne süren Koray Önsel, “Zihniyetlerinden daha önce de şüphe duymadığımız bu arkadaşlar bu yapılanları makarna ile kömür ile unutturacaklarını zannediyor. Ancak Türk milleti kendilerine yapılan bu aşağılamayı, hakareti unutmayacak ve Allah'ın izniyle gereken cevabı sandıkta verecektir.  Ak Parti yönetimi her şeyin sadece oy olmadığını ve esas olanın devletin, milletin huzuru, refahı ve bekası olduğunu sürekli dile getiren Genel Başkanımız Devlet Bahçeli'den feyz alabilirler” dedi.

Haber / Asım YAVUZ