Türkiye kimseye boyun eğmeyecektir

Milliyetçi Hareket Partisi Tekirdağ Milletvekili Bülent Belen yaptığı yazılı açıklama ile 19 Eylül Gaziler Günü’nü kutladı.

GÜNDEM 19.09.2013 22:07:00 0
Türkiye kimseye boyun eğmeyecektir
GAZİLER GÜNÜ’NÜ KUTLADI
Vatanın ve milletin ebedi bekası için, rengini aziz şehitlerimizin kanından alan ay yıldızlı al bayrağın hür dalgalanması için, kalleş saldırılara, karanlık senaryolara, hayâsızca akınlara göğsünü siper ederek; Türk’ün cihangir ve kahraman evlatları olarak her daim hatırlanan yiğit gazileri en içten duygularla selamladığını söyleyen Bülent Belen, “Aziz şehitlerimizi ve ebediyete intikal etmiş olan gazilerimizi de rahmet ve minnetle yâd ediyorum. Ruhları şad olsun” dedi. Bu anlamlı günde, Türk Milleti’nin mukaddesatına asla namahrem eli değmeyeceğini söyleyen Belen, “Emperyalizmin 20. Yüzyılın başında yaptığı istilayı, bu kez taşeronlar aracılığı ile gerçekleştirmeye çalışıyor. Fakat yine hüsrana uğrayacaklar. Milli şuur ve iman bütünlüğü içerisinde Türkiye kimseye boyun eğmeyecektir” diye konuştu.

NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE!
Bülent Belen yazılı açıklamasını şu sözlerle noktaladı: “Sultan Alparslan’dan Osman Gazi’ye, Fatih’ten Gazi Mustafa Kemal’e uzanan gazilerin yol başçıları başta olmak üzere, Çanakkale’den Sarıkamış’a, Yemen’den Kıbrıs’a, Dumlupınar’dan, Sakarya’dan Terörle Mücadele’ye kadar; her cephede, her düşmana karşı Türk’ün cihangirliği ve ebedi bekası için mücadele veren gazi kahramanlarımızı selamlıyorum. Ne mutlu Türküm diyene!”
 
Haber / Gülay Yiğit SEZEN