Sivri, esnaf odalarını ziyaret etti

CHP’den Çerkezköy Belediye Başkanlığına aday adaylığını açıklayan ve çalışmalarını sürdüren Ensar Sivri, dün Çerkezköy’deki bazı sivil toplum kuruluşlarını ziyaret ett

GÜNDEM 14.09.2013 08:27:00 0
Sivri, esnaf odalarını ziyaret etti
İLK ZİYARET ESNAF ODASI’NA
CHP Çerkezköy Belediye Başkan aday adayı Ensar Sivri, dün saat 10.00’da Çerkezköy Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Ali Bozdağ’ı ziyaret etti. Ali Bozdağ, ziyaretten memnun olduğunu ifade ederek misafirlerine teşekkür etti. Çerkezköy halkının, CHP aday adaylarına oldukça sıcak baktığını belirten Ensar Sivri, “Aday adaylarımız ve yönetim kurulumuz arasındaki birlik ve beraberlik, halkımızın CHP’ye sıcak bakmasına neden olmaktadır. İnsanımız CHP’den başka gidilecek bir parti olmadığı bilincine vardı. Bu nedenle halkın bize karşı yoğun ilgisiyle karşılaşıyoruz” dedi.
 
BİR ADIM DAHA ÖNDEYİZ
Sivri, halkın her kesimini kucaklayan bir siyasi anlayışla sokağa çıktıklarını ifade ederek “Kızılpınar ve Veliköy’ü de kucaklayan bir anlayışla hizmet edeceğiz. Onların sorunlarını, onlar kadar bilen birisiyim. Halkın sorunlarının çözümü noktasında sizlerin değerli fikirlerinden faydalanmayı amaçlıyorum.  Çerkezköy’de 900 üniversite öğrencimiz bulunuyor. Bu sayının fakülteler kurulmasıyla 1500’lere ve daha yukarılara çıkmasını sağlayabiliriz. Bu bizim önceliklerimiz arasında olacak. Edirne’de sanayi olmamasına rağmen üniversite komşu ilimizi ayakta tutmaya yetiyor. Biz onlardan bir adım daha öndeyiz. Çünkü Çerkezköy’de sanayimiz var” diye konuştu.  
 
DAHA FAZLA ÇALIŞMANIZ LAZIM
Çerkezköy Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Ali Bozdağ da, Sivri ailesinden gelmesi nedeni ile Ensar Sivri’nin şanslı olduğunu belirterek “Görüştüğünüz kişilerden aldığınız heyecan yetmeyebilir. Her gün beş yüz kişi ile görüşüyor olmanız çok fazla bir getiri sağlamayabilir. Çerkezköy’de 75 bin seçmen var. Bu da yüzde bire denk gelir. Bu nedenle daha fazla çalışmanız gerekiyor. Bunları siyaseti sevdiğim için söylüyorum. On yıl ilçe başkanlığı yaptım” ifadelerini kullandı.

RAHATLIK YAŞANMAYA BAŞLANDI
Esnafın sıkıntılarının sorulması üzerine konuşan Bozdağ, “Esnafın nakit sıkıntısı var. Okulların açılıyor olmasından dolayı bir rahatlık yaşanmaya başlandı. Bu da esnafımıza bir dopping oldu. Çerkezköy, Çorlu ve Lüleburgaz Türkiye’nin en şanslı üç ilçesidir. Bu ilçelere yerleşen insanlar her imkâna sahip olabiliyorlar” dedi.

ŞOFÖR ESNAFININ SORUNLARINI DİNLEDİ
Ensar Sivri, saat 13.30’da da Çerkezköy Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası’nı ziyaret etti. Oda başkanı Yaşar Kuş tarafından karşılanan Sivri,  derneğin sorunlarını dinledi. Sayısı yüze varan korsan aracın olduğunu belirten Yaşar Kuş, “Biz de bazı sorunlar yaşıyoruz. Özellikle servis plakaları nedeni ile hakka riayet edilmemesi konusunda sıkıntılarımız var.  Bir de korsan taşımacılık yapan kişiler var. Bunların sayısı yüz civarında” dedi.
 
ALTINLA ÖDÜLLENDİRDİ
Günün son ziyaretini Güzel Spor Kulübü’ne gerçekleştiren Sivri,  Güzel Spor Kulübü işletmecisi Bilal Güzel’den çalışmaları hakkında bilgi aldı. Spor kulübü ziyaretine Ensar Sivri’nin eşi Zerrin Sivri de iştirak etti. Zerrin Sivri,  Türkiye Minikler Taekwondo Türkiye 3. sü Meryem Akgün’ü gösterdiği başarı dolayısıyla altınla ödüllendirdi.
 
Haber / Asim YAVUZ