Doktora tecavüz tutuklaması

Marmara Ereğlisi’nde pratisyen doktor T.A., kendisine ait muayenehaneye gelen hastası evli ve 2 çocuk annesi A.U.'yu ilaçlı serum vererek bayılttıktan sonra tecavüz ettiği iddiasıyla tutuklandı.

GÜNDEM 14.09.2013 08:17:00 0
Doktora tecavüz tutuklaması
LABORATUARA GÖNDERİLDİ
Eşi polis memuru olan ve psikolojik tedavi gördüğü ileri sürülen A.U., karnındaki gaz şikayeti nedeniyle Dr. T.A.'nın muayenehanesine gitti. Ardından da evli olan Dr. T.A.'nın, kendisine serum verip bayılttıktan sonra tecavüz ettiğini iddia ederek polise başvurdu. Gözaltına alınan Dr. T.A. delil yetersizliği nedeniyle serbest bırakıldı. Savcılık talimatıyla Dr. T.A. ve hasta A.U.'nun iç çamaşırları ile kıyafetleri ile serum şişesi incelenmek üzere kriminal laboratuvara gönderildi.
 
TUTUKLANDI
Laboratuvar sonuçları önceki gün savcılığa geldi. Sonuçlarda, serum şişesinin içinde kişiyi bayıltmaya yetecek 4 ayrı ilaç konulduğu belirlenirken, Dr. T.A.'nın iç çamaşırında A.U.'ya ait genital akıntı saptandı. Bunun üzerine savcının talimatıyla Dr.T.A. gözaltına alındı. Poliste susma hakkını kullanan Dr. T.A.’nın, savcılıkta verdiği ifadesinde, üzerine atılı suçlamaları kabul etmediği öğrtenildi. Savcının tutuklama istemiyle mahkemeye sevk ettiği Dr. T.A., 'cinsel istismar' suçlamasıyla tutuklanarak Silivri Cezaevi'ne gönderildi. Adliye çıkışında polis memurularının, görüntü almak isteyen basın mensuplarına sarf ettiği ‘çekmeyin’ sözlerine ise anlam verilemedi.

Haber / Gökhan TEKER