Vekalet yoluyla kurban organizasyonu başladı

Diyanet İşleri Başkanlığı organizesinde Türkiye Diyanet Vakfı aracılığıyla aralıksız 20 yıldır büyük bir sorumluluk içerisinde yürütülen 'vekalet yoluyla kurban organizasyonu' başladı

GÜNDEM 13.09.2013 09:58:00 0
Vekalet yoluyla kurban organizasyonu başladı
YURTİÇİ 550 TL
Diyanet İşleri Başkanlığı’ndan yapılan açıklamada, bu yıl da düzenlenen Vekalet Yoluyla Kurban Organizasyonumuza katılmak isteyen vatandaşlar için yurt içinden ve yurt dışından müracaatlarını yapabilecekleri belirtildi. Açıklamada “Bu yıl Organizasyona Yurtiçinden katılarak; kurbanını yurtiçinde kestirmek isteyenler için kurban bedeli 550 TL, kurbanını yurtdışında kestirmek isteyenler için kurban bedeli 380 TL’dir. Organizasyona katılan vatandaşlarımız kurban bedellerini internet sitemizden on-line olarak da yatırabilirler. Ayrıca anlaşma yapılan Vakıfbank, Halkbank, Ziraat Bankası, Bank Asya, Kuveyt Türk, PTT İş Yerleri, Albaraka, Akbank ve Türkiye Finans Katılım Bankası'nın tüm şubelerinde kurban bedelleri tahsil edilecektir” denildi.
 
14 EKİM’E KADAR DEVAM EDECEK
Vekalet yolu ile kurban bedellerinin kabulünün 14 Ekim Pazartesi günü mesai bitimine kadar devam edeceği belirtilerek “Kurbanlar yurt içinde; Müftülüklerimiz ve Vakıf Şubelerimiz aracılığı ile kestirilerek elde edilen etler yurt içinde ihtiyaç sahibi yoksul ve muhtaçlara dağıtılacak. Organizasyona katılan vatandaşlarımızın, kurban bedellerini geciktirmeden zamanında yatırmaları, parayı yatırırken ad, soyad, adres ve cep/ev telefon numaralarını okunaklı bir şekilde banka dekontuna yazdırmaları önem arz etmektedir. Belirtilen tarihten sonra para yatıran vatandaşlarımız için kurban kestirilemeyeceğinden bu durumda olanların paraları bilahare kendilerine iade edilecek” denildi.

Haber / Menşure KARDEŞ