Kaymakam Kubilay’a hayırlı olsun ziyaretleri sürüyor

Çerkezköy Kaymakamlığı’na atanan Metin Kubilay’a hayırlı olsun ziyaretleri devam ediyor. Dün saat 10.00’da da Ak Parti Çerkezköy İlçe Kadın Kolları Başkanı Nuran Yeşil ve Yönetim Kurulu ?

GÜNDEM 12.09.2013 08:43:00 0
Kaymakam Kubilay’a hayırlı olsun ziyaretleri sürüyor
İHTİYAÇ SAHİPLERİNE YARDIMDA BULUNUYORUZ
Ziyarette AK Parti Çerkezköy İlçe Kadın Kolları Başkanı Nuran Yeşil’e yönetim kurulu üyeleri de eşlik etti. Yeşil ve partililer, Kaymakam Kubilay’a hayırlı olsun dileklerini ileterek görevinde başarılar dilerken, Kaymakam Kubilay da ziyaretten ötürü Yeşil ve beraberindekilere teşekkür etti. Ziyarette konuşan İlçe Kadın Kolları Başkanı Nuran Yeşil, AK Parti Çerkezköy İlçe Kadın Kolları’nın ilçede yaptıkları faaliyetler hakkında Kaymakam Metin Kubilay’a bilgi verdi. Yeşil “Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı’na gelen yardım paralarının ihtiyaç sahiplerine adaletli bir şekilde dağıtılmasını istiyoruz. Çerkezköy’de ihtiyaç sahiplerine yapılacak yardımlarda sizlerle istişare içinde olabiliriz. AK Parti Kadın Kolları olarak ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza yardımlarda bulunuyoruz” dedi.
 
MAĞDUR ETMEMEYE ÇALIŞACAĞIZ
Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay da AK Parti Çerkezköy İlçe Kadın Kolları Başkanı Nuran Yeşil’in ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Kaymakamlık olarak ihtiyaç sahibi vatandaşları mağdur etmemeye çalışacaklarını söyleyen Kubilay “Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı’na gelen ihtiyaç paralarını da en iyi şekilde vatandaşlarımız için değerlendireceğiz. Geçmiş dönemlerde görev yaptığım ilçelerde kadınlarımız için çeşitli kurslar açmıştık. Sizler de ihtiyaç sahibi 15 kadını bir araya getirirseniz kurslar açıp vatandaşlarımıza maddi anlamda destek olabiliriz” dedi.
 
Haber / Asim YAVUZ