Boya bizden, fırça sizden

Kırklareli Belediye Başkanlığı tarafından “Boya Bizden, Fırça Sizden” etkinliği kapsamında önceki gün Demirtaş Mahallesi Fuat Umay Sokak’ta bulunan beton merdivenler boyandı.

GÜNDEM 10.09.2013 07:05:00 0
 Boya bizden, fırça sizden
VATANDAŞLAR TARAFINDAN SAHİPLENİLDİ
CHP Kırklareli Milletvekili Turgut Dibek, Kırklareli Belediye Başkanı Av. Cavit Çağlayan ile çok sayıda gönüllü vatandaşın katıldığı etkinlik sonunda beton merdivenler rengarenk görünüme kavuşturuldu. CHP Kırklareli Milletvekili Turgut Dibek basın mensuplarına yaptığı açıklamada, Türkiye’de yapılan bu tür etkinliklerin özgürlüğe ve demokrasiye duyulan özlemden kaynaklandığını belirtti.  Başkan Çağlayan ise ilk etkinliğin vatandaşlar tarafından “Aşıklar Merdivenleri”nde olduğunu belirterek, ikinci kez gerçekleştirilen bu organizasyonun vatandaşlar tarafından fazlası ile sahiplenildiğini söyledi.

 STANTLARI GEZDİLER
Yapılan açıklamaların ardından CHP Kırklareli Milletvekili Turgut Dibek ve Belediye Başkanı Av. Cavit Çağlayan, Kırklareli Üniversitesi Rektörlük bahçesinde öğrenciler için kurulan stantta geldiler. Stantta; Üniversiteye kayıt yaptırmak için gelen öğrencilerle ailelerine pilav, ayran ikram eden Milletvekili Turgut Dibek ile Belediye Başkanı Av. Cavit Çağlayan, öğrenci ve aileleri ile sohbet ettiler.
 
Haber / Ahmet KILAVUZ