Medya mensuplarından anlamlı bağış

Çorlu Medya Mensupları Derneği yönetim kurulu ve üyeleriyle birlikte sosyal sorumluluk projesi kapsamında yönetim ve üyelerinin kendi aralarında topladığı bağışlar ile Çorlu Sakatlar Derneğine bağÄ?

GÜNDEM 6.09.2013 10:05:00 0
Medya mensuplarından anlamlı bağış
SOSYAL PROJELERİMİZ DEVAM EDECEK
Çorlu Medya Mensupları Derneği Başkanı Mehmet Yirun, “Başta yönetim kurulumuz ve tüm üyelerimize çok teşekkür ediyorum.  Dernek olarak sosyal projelere önem veriyoruz. Yönetim ve üyelerimizin ortaklaşa yapmış olduğumuz çalışmalarımız kapsamında yine üyelerimiz ile birlikte Çorlu Sakatlar Derneğine verilmek üzere üç adet tekerlekli sandalye alınması yönünde karar verildi. Kendi aramızda topladığımız karınca kararınca tüm üyelerimizin verdiği bağışlarla üç adet tekerlekli sandalye alındı” dedi.
 
AMACIMIZ GÜZEL ÇALIŞMALAR YAPMAKTIR
Yirun, “Bizler 50 üyesi olan bir derneğiz. Bugün burada alınan bu sandalyeler asgari ücretle çalışan üyelerimizin verdiği bağışlar ile alınmıştır.  Böyle bir proje hazırlandığında üyelerimizle paylaştık. Hepsi de hemen olayı sahiplenerek yardımda bulundular. Şimdilik topladığımız yardımlar ile üç adet araba alabildik ama hedefimiz bu sayıyı 10’a çıkarmak. Bunu da gerçekleştirmek için yine üyelerimizin büyük desteklerini görüyoruz. Çorlu’da kalıcı ve güzel çalışmalar yapmak istiyoruz” diye konuştu.
 
İHTİYAÇ SAHİPLERİNE VERİLECEK
Çorlu Sakatlar Derneği Başkanı Suat Yaşa, yapılan çalışmanın örnek bir çalışma olduğunu ifade etti. Bu sandalyelerin ihtiyaç sahiplerine verileceğini söyleyen Yaşa “Zaten talep de oluyor, en azından böyle bağışlarla bu ihtiyaçlarda karşılanmış oluyor. Sadece tekerlekli sandalye değil, gıda giyecek, ev eşyası gibi yardımları da kabul ediyoruz. Yapılan bu yardımları ihtiyacı olan üyelerimize veriyoruz. Derneğimiz her zaman açık, bizimle iletişime geçmek isteyen herkesi bekliyoruz” diye konuştu.
 
Haber / Gökhan TEKER