Hükümet konağı için yer arayışındayız

Mersin Vali Yardımcılığına atanan Ayhan Bayhan’ın yerine Çerkezköy Kaymakamlığı’na atanan ve geçtiğimiz ay ilçedeki görevine başlayan Metin Kubilay’a hayırlı olsun ziyaretleri devam ederke

GÜNDEM 4.09.2013 10:13:00 0
Hükümet konağı için yer arayışındayız
NÜFUSU HIZLA ARTIYOR
Ziyarette konuşan Milletvekili Yüceer, göç nedeniyle Çerkezköy’ün nüfusunun hızla arttığını ifade ederek “Sanayisi ve nüfusu ile çok güzel bir ilçemiz olan Çerkezköy’e hoş geldiniz. Sizlerin hayırlı hizmetler yapacağınıza inanıyorum. Nüfusun hızla artması ile birlikte Çerkezköy’e yapılması gereken çok şeyler var. Yeni görevinizde hayırlı olsun” dedi.
 
FİZİKİ ŞARTLARIN İYİ OLMASI GEREKİYOR
Yüceer, Çerkezköy’deki hükümet konağının yaşanan sel felaketlerinde büyük zarar gördüğünü anımsatarak “Geçtiğimiz yıl Ekim ayında yaşanan sel felaketinde hükümet konağımız çok büyük zarar görmüştü. Ben de bu sel felaketinde evimde mahsur kalmıştım. Yaşanan yoğun yağmurlarda dere ıslah edilmediği vakit Istıranca dağlarından gelen su kitlesi Çerkezköy hükümet konağına zarar veriyor. Çerkezköy’ün bir hükümet konağına ihtiyacı var. Çerkezköy büyüyen bir yer ve fiziki şartların da iyi olması gerekiyor” ifadelerini kullandı.
 
BİRİNCİ SINIF BİR İLÇEYE GELDİM
15 gündür Çerkezköy’de görev yaptığını anımsatan Kaymakam Metin Kubilay da ilçeyi tanımaya çalıştığını ifade ederek “Birinci sınıf bir ilçeye geldiğim için mutluyum. Sanayi ilçesi de olan Çerkezköy’de bütün kurumlarla birlikte istişareli bir şekilde çalışarak ihtiyaç olan hizmetleri kazandırmak istiyoruz” dedi. Kubilay, ziyaretinden dolayı Milletvekili Yüceer ve beraberindekilere teşekkür etti.
 
HÜKÜMET KONAĞI İLE İLGİLİ ÇALIŞMALAR YAPILACAK
Hükümet konağı ile ilgili çalışmalar yapılacağını belirten Kaymakam Kubilay yapılması planlanan hükümet konağı ile ilgili yer arayışında olduklarını ve hep birlikte çalışarak kalıcı bir binayı Çerkezköy’e kazandırmak istediklerini ifade etti.
 
Haber / Asim YAVUZ