Cinayet zanlısı arkadaşı çıktı

Marmara Ereğlisi’ne bağlı Yeniçiftlik Beldesi'ndeki bir sitenin barında çalışan 50 yaşındaki Murat Ünsal'ı iş yerinde 37 yerinden bıçaklayarak öldürdüğü iddiasıyla 25 yaşındaki iş

GÜNDEM 1.09.2013 18:56:00 0
Cinayet zanlısı arkadaşı çıktı
ÖLDÜRDÜM, DUŞ ALDIM KAÇTIM
Yakalanarak Tekirdağ'a getirilen Metin G.'nin Jandarma Komutanlığı'ndaki ifadesinde Murat Ünsal'ı kendisine küfür ettiği için öldürdüğünü söylediği öğrenildi. Cinayetin ardından duş alıp kaçtığını anlatan zanlının, "İşe girdiğimden bu yana kavga ediyorduk. Olay günü yine aramızda tartışma çıktı. Bana küfür etmeye başlayınca ben de kendimi tutamadım ve ekmek bıçağını alarak bıçaklamaya başladım. Kendimden geçmiştim. Sürekli neresine gelirse bıçaklamaya devam ettim. Kendime geldiğimde ise hemen duş kabinlerinin oraya giderek duş aldım ve daha sonrada kaçtım. Pişmanım böyle olmasını istemezdim" dediği öğrenildi.
 
TUTUKLANDI
Jandarma Komutanlığı'ndaki ifadesinin ardından adliyeye sevk edilen Metin G., gazetecilerin kendisini görüntülememesi için yüzünü kapattı. Savcılık sorgusunun ardından mahkemece tutuklanan Metin G., Silivri Cezaevine konuldu.

37 BIÇAK DARBESİ TESPİT EDİLDİ
Öldürülen Murat Ünsal'ın yapılan ön otopsisinde ilk öldürücü darbeyi kalbinin altına aldığı ve 37 bıçak kez bıçaklandığı tespit edildi. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.
 
Haber / Gökhan TEKER