Baysan Makine’den görkemli temel atma

Baysan Makine firmasının temel atma töreni önceki gün saat 13.00’da Malkara Organize Sanayi Bölgesi’nde Malkara Kaymakamı Mahmut Halal ve Belediye Başkanı Birol Kaya’nın da katılımıyla gerçekleştiri

GÜNDEM 1.09.2013 18:37:00 0
Baysan Makine’den görkemli temel atma
TEMELİ TÖRENLE ATILDI
Organize Sanayi Bölgesinde gerçekleşen temel atma törenine Belediye Başkan Yardımcısı Hasan Eğilmez, Ak Parti Tekirdağ İl Başkanı Ahmet Kambur ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Ak Parti Malkara İlçe Başkanı Bulut Yıldırım ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ümran Bilgin ve Meclis Üyeleri, Malkara Ticaret Borsası Başkanı Ersin Kaçar, Tormak Sanayi Yönetim Kurulu Başkanı Doğu Bulutsuz ve Baysan Makine Yönetim Kurulu Başkanı Tümer Gülbay ve çok sayıda vatandaş katıldı.
 
YATIRIM VE İŞLETMELER, DEĞİŞİMİN GÖSTERGESİDİR
Belediye Başkanı Birol Kaya; “Tormak grubu üyesi Baysan dişli şirketinin temel atma töreni başta Malkara’mıza, Sanayi Bölgemize, İş Adamlarımıza hayırlara vesile olmasını dilerim. Bu sürecin başından beri içerisindeyim. 1993 yılında Organize Sanayi Bölgesinin Malkara’ya kurulmasıyla ilgili kararların altında benimde imzam var. Kendimi bir Malkaralı ve Belediye Başkanı olarak mutlu ve şanslı hissediyorum. Dün gençliğine sahip çıkamayan Malkara yerine şimdi yöneticileriyle, Kaymakamıyla, Belediye Başkanıyla, Ticaret ve Sanayi Odasıyla ve teşekkülü oluşturan arkadaşlarımızla gençlerine sahip çıkan bir Malkara’mız var. Dün ekonomi, istihdam, şehircilik ve sosyal alanda söz vermiştik.  Bu gördüğünüz yatırım ve işletmeler değişimin göstergesidir. Organize sanayi 69 parsel 55 tahsisten oluşuyor. Hepsi iki yıl içerisinde faaliyete geçecektir. Organize Sanayi Bölgemizde arsa satın alan diğer fabrikaların da ilerleyen günlerde temel atma törenleri gerçekleşecek ve en yakın zamanda da faaliyete geçecekler.  Baysan Makine’nin temel atma töreni Malkara’mıza hayırlı ve uğurlu olsun” dedi.
 
Haber / Gökhan TEKER