TSO Meclisi Ağustos toplantısı yaptı

Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası’nın Ağustos ayı Meclis toplantısı yapıldı. Toplantıda konuşan Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı, TOBB Yönetim Kurulu üyesi Cengiz Günay, Tekirdağ’ı

GÜNDEM 31.08.2013 08:55:00 0
TSO Meclisi Ağustos toplantısı yaptı
HER TARAFI AYRI BİR DEĞER
Tekirdağ’ın her tarafının ayrı bir değer olduğunu ifade eden Günay “Her ilçemizde ayrı ayrı sektörler ön plana çıkıyor. Bizler de bu sektörlerin hak ettiği derecede gelişebilmesi için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. Örneğin, tren yolunun uluslararası ağa bağlanması, yeni liman yatırımı inşaatının yakın dönemde tamamlanması, Ergene Havzası çalışma planları kapsamında yeni Islah Organize Sanayi Bölgelerinin oluşması, yaşamsal alanların ıslahı ve geliştirilmesi gibi çalışmalar devam ediyor” dedi.

GÜÇLÜ KURUMSAL İLETİŞİM KURDUK
Tekirdağ’ın gelişmişlik düzeyinin artırılması için yerel yönetimler ve merkezi yönetimler ile güçlü bir iletişim halinde olduklarını söyleyen Günay “ Biz il olarak başarının, büyümenin ve gelişmenin sırrını çözdük. Başarının formülü birlik ve beraberlikten geçiyor.  Bu doğrultuda tüm kurum ve kuruluşlarla güçlü bir kurumsal iletişim kurduk, çalışıyoruz” dedi.
 
 İLİMİZ KAZANSIN, ÜLKEMİZ KAZANSIN
Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası’nın Tekirdağ’da çizdiği olumlu vizyonun artarak devam etmesi için yönetimle meclisle tam bir fikir birliği içerisinde çalıştıklarını ifade eden Günay, “Üyelerimiz şehrimizin geleceği, ülkemizin gelişmesi için elini taşın altına koymuş üretiyor, istihdam yaratıyor; biz de kurum olarak tüm sektörlerde faaliyet gösteren üyelerimizi destekliyoruz. Bu kapsamda Tekirdağ’a yeni projeler, yeni hedefler de koymak lazım. Yeter ki ilimiz kazansın, ülkemiz kazansın” dedi.

 Haber / Menşure KARDEŞ