Vali Yerlikaya'dan Çorlu TSO'ya iade-i ziyaret

Tekirdağ Valisi Ali Yerlikaya ile beraberinde; Vali Yardımcısı Mustafa Işık ve Çorlu İlçe Emniyet Müdürü İsmail Bahri Şardağı dün Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası'na iade-i ziyarette bulundu.

GÜNDEM 29.08.2013 18:32:00 0
Vali Yerlikaya
İADE-İ ZİYARET
Ziyarette; Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Metin Akgün, Yönetim Kurulu Başkanı Enis Sülün, Meclis Başkan Yardımcısı Ersan Peyamisafa, Meclis Katip Üyesi Miraç Çolak, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları; İsmail Köroğlu, Engin Adıgüzeloğlu, Yönetim Kurulu Sayman Üyesi  Serkant Hocaoğlu, Yönetim Kurulu Üyeleri;  Serkan Ercili, İbrahim Gönül, Cevat Sevim,  Hüseyin Ersoy ve Fatih Keskin hazır bulundu.
 
KAPILARIMIZ DAİMA AÇIK OLACAKTIR
Ziyarette konuşan Tekirdağ Valisi Ali Yerlikaya; "Bu yıl oda seçimlerimiz gerçekleşti. Meclis, Yönetim Kurulu Üyeleri ve Başkanları belli oldu. Göreve yeni gelen arkadaşlarımız bizleri ziyarete geldiler ve heyecanlarını paylaştılar. Kendilerini kutluyorum ve başarılı işlere imza atacaklarına inanıyorum. Geçmişte hizmet veren Meclis Başkanları, Yönetim Kurulu Başkanları ve üyelerini de saygıyla anıyorum. Türkiye'nin önemli sivil toplum kuruluşlarından biri olan Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası gibi  bir kurumda üstlenmiş olduğunuz görevi layıkıyla yerine getireceğinize inanıyorum. Bizlerin sizlere hem gönlü, hem de kapılarımız daima sonuna kadar açık olacaktır" dedi. Yerlikaya, ayrıca, Tekirdağ’daki sanayi ve ticaret erbabının bulundukları bölgelere ödeyecekleri vergilerin her kuruşunun altyapıya ve sosyo kültürel değerlere katkı sağlayacağına değindi.
 
ZİYARETİNİZ BİZLERİ ŞEREFLENDİRDİ
Ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Çorlu TSO Yönetim Kurulu Başkanı Enis Sülün; "Çorlu TSO Yönetim Kurulu ve Meclis Üyesi arkadaşlarımızla sizleri yakından takip ediyoruz. Çalışmalarınızı izliyoruz.  Sizlerin yeni hizmet dönemimizde bizlere destek vereceğinize gönülden inanıyoruz. İlçemizle ilgili, organize sanayi bölgelerimizle ilgili çok çalışıyorsunuz ve zaman harcıyorsunuz. Bizler bu emeklerinizi görüyoruz. İnşallah arkadaşlarımızla birlikte sizlerinde desteğiyle ilimize ve bölgemize faydalı hizmetler kazandıracağız. Ziyaretiniz; Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası olarak bizleri şereflendirdi. Odamız olarak her zaman yanınızdayız" dedi.
 
Haber / Gökhan TEKER