Sağlıkçılara dayak atan 2 kişi tutuklandı

Çorlu’da, yakınlarının gireceği ameliyat saatinin geciktiğini ileri sürerek hastanede görevli doktor ve hemşirelere saldıran 3 kişiden yakalanan 2'si, çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuklandı.

GÜNDEM 27.08.2013 11:09:00 0
Sağlıkçılara dayak atan 2 kişi tutuklandı
HEMŞİRE İLE TARTIŞMAYA BAŞLADILAR
Olay, Çorlu’da özel bir hastanenin Üroloji Servisi'nde meydana geldi. Hastanenin Üroloji Servisi'ne yatan ve ameliyata girecek olan bir hastanın yakını H.Y. ile oğulları B.Y. ve A.Y., acil gelen başka bir ameliyat nedeniyle operasyonun gecikmesini bahane ederek katta görevli hemşire T.Y. ile tartışmaya başladı. Yaşananları gören doktor, hemşire ve çalışanlar tartışmaya müdahale etti. Bu sırada ortam gerilince arbede çıktı. Hasta yakınlarından biri, eline koridorda bulunan bir yangın tüpünü aldı ve yere fırlattı. Hastanenin güvenlik kameralarına yansıyan arbedede, parmağı kırılan hastane yöneticisi Y.Ç. ile Doç. Dr. M.T., kat hemşiresi T.Y. ve teknisyen O.B. yaralandı. İhbar üzerine gelen polis ekipleri, baba ve oğlu A.Y.'yi gözaltına aldı. B.Y. ise kaçtı. Olayda sol yüzük parmağı kırılan Y.Ç. 10 gün, M.T. ise 1 gün iş göremezlik raporu aldı.
 
TUTUKLANDILAR
Polisteki ifadelerinin ardından mahkemeye sevk edilen baba ve oğlu 'Kasten yaralama' suçundan tutuklanarak Çorlu Kapalı Cezaevi'ne konuldu. Polis, kayıp olan B.Y.'yi yakalamak için çalışmalarını sürdürüyor.
 
Haber / Gökhan TEKER