Eğitim günleri başladı

Çorlu Kent Konseyi’nin Eğitim Günlerinin ilki, “Toplumsal İletişim ve Motivasyon, Etkili İletişim ile Her Alanda Mutlu ve Başarılı Olmak” konulu seminer ile başladı.

GÜNDEM 27.08.2013 10:46:00 0
Eğitim günleri başladı
BAŞARI, BAŞARILI İLETİŞİM İLE MÜMKÜNDÜR
Eğitim seminerine katılan Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan, belediye hizmet binasında yapılan seminer ve toplantı salonunun, ilk kez bir eğitim programına ev sahipliği yaptığını belirterek, “İletişimin insan hayatında çok önemli bir yeri vardır. Hayatın her alanında başarılı olmak başarılı bir iletişimle mümkündür” dedi.

DEVAM EDECEK
Daha sonra Namık Kemal Üniversitesi’nden Barbaros Arif Özcan, iki saat süreyle iletişim ve uygulama teknikleri ile kişisel gelişim alanında, slayt gösterisi eşliğinde bir sunum yaptı. 90 katılımcının büyük bir ilgiyle dinlediği seminerin sonunda, Çorlu Kent Konseyi Başkanı Ramadan Cesur, Barbaros Arif Özcan’a teşekkür plaketi takdim etti. Ayrıca seminere katılan tüm katılımcılara sertifika verildi.Çorlu Kent Konseyi’nin Eğitim Günleri, 7 Eylül tarihinde Doç. Dr. Okan Gaytancıoğlu’nun vereceği “Yatırım Projeleri Hazırlama ve Değerlendirme” konulu seminer ile devam edecek.
 
Haber / Ahmet KILAVUZ