Yılancı da aday adaylığını açıkladı

CHP’li Kapaklı Belediye Meclis Üyesi Nedim Yılancı önceki gün CHP Kapaklı İlçe Teşkilatı’nda Kapaklı Belediye Başkanlığına aday adaylığını açıkladı. Önceki gün saat 17.00'

GÜNDEM 26.08.2013 00:34:00 0
Yılancı da aday adaylığını açıkladı
BAŞARILAR DİLEDİ 
Toplantıda konuşan CHP Kapaklı İlçe Başkanı Kenan Seçkin “Bütün aday adaylarına başarılar diliyorum.  Partimize her geçen gün ilgi ve alaka artıyor. Kapaklı'da seçimin en büyük favorisi Cumhuriyet Halk Partisi'dir. Bu kalabalığı gördükten sonra çok mutlu oluyoruz. Perşembe günü 19.00'da roket takma ve katılım töreni var. Genel Başkan yardımcılarımız ve milletvekillerimiz katılacak. Sizleri orada görmek istiyoruz. Aday adaylarımıza  başarılar diliyorum” dedi. 
 
KUTSAL YOLCULUĞA ÇIKTIK
CHP Kapaklı Belediye Başkan Aday Adayı Nedim Yılancı da “Yerel seçimlerin yaklaştığı siyasi hareketliliğin hız kazandığı bu dönemde Kapaklı'da yaşayan siyaset yapan birisi olarak çevremizinde desteği ile Kapaklı halkına güzel hizmetler sunma arzusu ve heyecanı ile kutsal bir yolculuğa çıkma kararı verdik” dedi. 
 
İYİ KAVRAMAK DURUMUNDAYIZ
10 yıldan beri AK Parti iktidarının bazı küçük iyileştirmelerine karşılık Cumhuriyetin ürettiği bütün değerlerin yok pahasına satıldığını, Türkiye’nin milyarlarca dolar dış borcu olan sıcak para ile ekonomisi döndürülmeye çalışılan bir ülke haline getirildiğini ileri süren Yılancı, “Cumhuriyetimizin temel değerleri yok edilerek ülke bütünlüğümüz ciddi anlamda tehdit altına girmiştir. Bu yerel seçimlerin bu anlamda önemini çok daha iyi kavramak durumundayız” diye konuştu.

GÜZEL HİZMETLER İÇİN BURADAYIZ 
Geçmiş dönemlerde Başkanlık yapan, taş üstüne taş koyan tüm başkanlara şükranlarını sunan Yılancı “Bugün itibari ile 37 milyon bütçesi olan bir yerde daha güzel hizmetlerin yapılabileceğine inanıyoruz. Karaağaç, Pınarça, Yanıkağıl, Bahçeağıl, Uzunhacı ve Karlıköy'ün bağlanması ile birlikte Tekirdağ'ın dördüncü büyük ilçesi olarak önemimiz arttı. Buralara hizmet getirme konusunda ciddi projeler hedefliyoruz. Bizler var olan imar dokusunun bireysel çıkarlar için bozulmasına ve kentimizin yaşanmaz hale getirilmesine karşı olduğumuz ve daha güzel işlerin yapılabileceğine inandığımız için buradayız” ifadelerini kullandı.

YANLIŞ UYGULAMALAR VAR
Kaynakların peşkeş çekilmesine karşı olduklarını belirten Yılancı “Bizler Belediye kaynaklarının yandaşlara peşkeş çekilmesine karşı olduğumuz ve bunlar yapılmadan da hizmet üretebileceğine inandığımız için buradayız. Bizler geleceğimiz olan çocuklarımızın yeşil alanlarının, parklarının ortadan kaldırılmasına karşı olduğumuz için buradayız. Geçen 4,5 yıllık sürede yerel iktidarın yaptığı yanlış uygulamalara genel iktidarın mensupları ortak olmasına ve bu gün meydanlarda kurtarıcı olarak doşlaşmalarına tahammül edemediğimiz için buradayız” dedi.
 
İMKANSIZ HALE GELDİ
Rantın ve karanlık ilişkilerin değil halkın belediyesini iktidara taşımak için burada olduklarını belirten Yılancı “Fabrikada asgari ücretle çalışan Mehmet kardeşimin, emekli Ahmet amcanın işlerinin sorunsuz çözüldüğü belediyeyi yaratmak için buradayız. Tekirdağımızın büyükşehir olmasıyla birlikte, Kapaklımızın büyük düşünen dünyayı ve kentlilik bilincini özümsemiş, geleceği öngörebilen ve planlama vizyonu olan büyükşehir ile ilişkileri koordine edebilecek yöneticilere ihtiyacı bir kat daha artmıştır. Günü kurtaran ahbap çavuş ilişkileri ile böyle bir kenti yönetmek artık imkansız hale gelmiştir” diye konuştu. 
 
ADAY ADAYLIĞINI AÇIKLADI
Böyle devam edildiği zaman sorunların çığ gibi büyüyeceğini belirten Yılancı “Çözüm, kişisel çıkarlarını düşünmeyen, cesur kadroların işbaşına getirilmesidir. CHP’nin Kapaklı'da bu kadroları oluşturabilecek gücü var. Ben de partime, kendi duruşuma, vizyonuma, cesaretime güvenerek bugün burada huzurlarınızda Cumhuriyetimizin kurucucu, ulu çınarı CHP'den Kapaklı Belediye Başkanlığı için aday adaylığımı açıklıyorum” dedi. 
 
CHP'YE KAVUŞTURACAĞIZ
Nedim Yılancı konuşmasının ardından aday adayı partilileri çağırarak birlik mesajı verdi. CHP Kapaklı Belediye Başkan Aday Adayı Zafer Akgün de “İnanıyorum ki Kapaklı CHP iktidarına 30 Mart'ta kavuşacaktır. Bizim şahısla makamla kavgamız yoktur. Sadece kapaklı'yı gerçek sahiplerine kavuşturturmak istiyoruz. Aday kim olursa olsun Zafer Akgün olarak bu yolda maddi ve manevi olarak her zaman yanında olacağım. Bu yola çıktık başarılı olacağız” dedi.
 
Haber / Ahmet KARDEŞ